"Saatchi&Saatchi" va realiza campanii integrate pentru brandurile "Muntenia" şi "Horea"

A.S.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 11 februarie 2004

"Saatchi&Saatchi" este cîşti-gătoarea pitch-ului organizat de "Bunge România" pentru desemnarea agenţiei de publicitate ce se va ocupa de promovarea brandurilor "Muntenia" şi "Horea". Portofoliul "Saatchi & Saatchi" se îmbogăţeşte în acest fel cu încă două mărci de uleiuri, alături de "Floriol" şi "Unisol" ce fac parte dintre clienţii agenţiei încă din anul 2000. Pentru cele două noi branduri cîştigate - "Muntenia" şi "Horea" - agenţia va pregăti campanii integrate, ce includ servicii de creaţie, strategie publicitară, producţie, precum şi media planning şi media buying prin "Zenith Media".

În anul 2002, "Bunge" a achiziţionat grupul Cereol - lider pe piaţa uleiurilor comestibile în Europa Centrală şi de Est. Prin această achiziţie, SC "Unirea" SA Iaşi - companie a grupului Cereol încă din anul 1999 - a devenit parte a grupului "Bunge". În iulie 2003, s-a finalizat preluarea altor doi producători români din această industrie: SC "Muntenia" SA Bucureşti şi SC "Interoil" SA Oradea.

"Bunge România" îşi propune consolidarea poziţiei de lider pe piaţa uleiurilor comestibile din ţara noastră, realizarea unor investiţii substanţiale în domeniul tehnologiei, dezvoltarea resurselor umane integrate în cele trei entităţi, precum şi importante investiţii în măsuri pentru protecţia mediului în-conjurător.

Grupul "Bunge" este lider pe piaţa românească a uleiurilor comestibile, cu o cotă de piaţă de 33%, avînd o capacitate de procesare de 300.000 tone pe an în cele trei fabrici şi avînd în vedere o creştere a capacităţii cu 15-20% în următorii 5 ani.

Grupul "Bunge" a luat naştere în anul 1818 la Amsterdam ca o afacere a comerţului cu cereale, dezvoltîndu-se rapid într-una din companiile de top implicate în comerţul cu mărfuri. În 1999 compania şi-a mutat sediul în White Plains, New York, unde a intrat pe bursa de valori (NYSE) în august 2001. "Bunge" a adoptat o strategie bazată pe poziţii puternice pe piaţă, astfel încît astăzi este cel mai mare procesator de seminţe oleaginoase din lume, cel mai important producător de fertilizatori din America de Sud şi lider mondial ca îmbuteliator de ulei destinat consumului final.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb