Scannerele business Epson sunt compatibile cu soluţiile TIS

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 ianuarie 2010

Prin parteneriatul cu TIS, Epson îşi va extinde prezenţa pe piaţa de document management şi îşi va consolida poziţia pe piaţa scannerelor business, devenind un brand şi mai vizibil

Epson, lider mondial în tehnologii de imagine, şi Top Image Systems (TIS), lider în soluţiile de captare a datelor, au încheiat un parteneriat privind compatibilitatea cu platforma TIS: eFLOW Unified Content Platform. În contextul în care managementul documentelor are o importanţă tot mai mare pentru companii şi odată cu diversificarea cererii, Epson îşi va consolida prin noua compatibilitate poziţia pe piaţa scanner-elor business şi îşi va extinde prezenţa pe piaţa de management al documentelor.

Cu o prezenţă activă în peste 40 de ţări, TIS oferă soluţii avansate de captare, analiză şi sortare a oricărui tip de date introduse într-o organizaţie. Aplicaţia proprietară eFLOW Unified Content Platform oferă o soluţie eficientă şi flexibilă pentru captarea, clasificarea, procesarea şi validarea datelor din orice document introdus într-o organizaţie.

Patrick Perrot, Product Manager, Epson Europe, explică: "Epson este recunoscut pentru dezvoltarea unor echipamente de scanare inovatoare pentru companii, concepute pentru creşterea productivităţii şi maximizarea eficienţei. Prin compatibilitatea cu soluţia TIS, vom putea atrage distribuitori independenţi de soluţii în reţeaua Epson. Suntem încântaţi de consolidarea poziţiei Epson pe piaţa de management al documentelor şi ne angajăm în continuare să răspundem nevoilor companiilor din întreaga Europă."

Noul parteneriat este asociat cu scanner-ul business Epson GT-S80, care încorporează o serie de funcţii concepute pentru îmbunătăţirea vitezei, a calităţii, a fiabilităţii şi a raportului între specificaţii tehnice şi preţ. Scanner-ul dispune de o unitate de alimentare automată cu documente cu o capacitate de 75 de coli A4 şi atinge o viteză de scanare de 40 de pagini pe minut, cu o rată de conversie de 80 de imagini pe minut. Funcţii precum scanarea duplex, avertizarea sonoră în cazul alimentării cu mai mult de o coală, crearea mai multor documente separate la o scanare şi eliminarea automată a paginilor albe maximizează performanţele, economisind timp şi ducând la o creştere a productivităţii.

Perrot precizează: "Parteneriatul cu TIS va îmbunătăţii procesele de comunicaţii, reducând costurile şi stocurile de hârtie şi va facilita arhivarea datelor."

TIS va oferi o serie de module care vor fi integrate în pachetul scanner-ului Epson GT-S80: eFLOW Invoice Reader (cititor de facturi pentru gestionarea plăţilor clienţilor) şi eFLOW Mailroom (cititor de date trasmisibile pe email). Acestea se adaugă seriei de funcţii deja încorporate care include: evidenţierea textelor pentru a deveni lizibile, securizarea documentelor PDF, căutarea în documentele PDF, alinierea automată a paginilor şi RGB colour dropout (eliminarea uneia dintre culorile RGB).

Epson oferă Programul de Parteneriat pe Soluţii pentru a sprijini resellerii şi vânzătorii independenţi de soluţii interesaţi de comercializarea scannerelor Epson. Membrii programului vor putea benficia de kit-ul de marketing, suport tehnic şi de dezvoltare a proiectelor, echipamente pentru demo şi cursuri de pregătire. Resellerii işi pot promova soluţiile de business prin intermediul site-ului Epson.

Epson este lider global în produse de imagine, incluzând imprimante, proiectoare 3LCD şi LCD-uri de dimensiuni mici şi mijlocii. Cu o cultură inovatoare şi creativă, Epson se dedică depăşirii viziunii şi aşteptărilor clienţilor din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcţionalitatea, caracterul compact şi eficienţa energetică superioare.

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central în Japonia, grupul Epson este o reţea formată din 70.000 angajaţi în 108 de companii în toată lumea şi este mândră de contribuţia continuă la mediul economic global şi al comunităţilor în care este localizată.

Epson Europe B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa, Estul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu o forţă de muncă alcătuită din 2,400 angajaţi, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2008 au fost de 1,569 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb