Schneider Electric anunţă centrul de date modular EcoStruxure, All-In-One răcit cu lichid, primul în industrie

Comunicate de presă / 23 iunie 2021

Schneider Electric anunţă centrul de date modular EcoStruxure, All-In-One răcit cu lichid, primul în industrie

Schneider Electric a anunţat lansarea unui modul multifuncţional EcoStruxure Modular Data Center, răcit cu lichid. Integrat de Avnet şi conţinând răcire prin imersie, noul modul prefabricat va permite majoritătii aplicaţiilor edge de înaltă performanţă (HPC), care solicită cel mai mult procesorul şi GPU, să fie implementate cu mai multă fiabilitate în medii dure şi la distanţă. De la fabrici la site-urile de producţie auto, de la telecomunicaţii la domeniul militar, minerit, petrol şi gaze, această premieră pe piaţă permite prelucrarea mai rapidă a datelor în timp real cu o eficienţă mai bună şi o latenţă mai redusă, conform unui comunicat remis redacţiei.

Integrată într-un container standard de 20', conform standardului ISO, noua soluţie multifuncţională găzduieşte o încărcare IT standard de 60kW, cu o capacitate IT de până la 336kW, disponibilă ca soluţie personalizată. Sistemul include, de asemenea, un UPS trifazat Galaxy VS de 80kW, back-up complet al bateriei, protecţie împotriva incendiilor, respingerea completă a căldurii şi răcire redundantă. Monitorizarea şi gestionarea de la distanţă, atât a mediului fizic, cât şi a echipamentelor IT, se pot face cu software-ul EcoStruxure IT.

Ca parte a gamei de centre de date modulare EcoStruxure, modulul prefabricat all-in-one răcit cu lichid, oferă o soluţie rapidă, flexibilă şi previzibilă, oferind aceeaşi calitate şi funcţionalitate ca o instalaţie tradiţională. Permite proiectarea, construirea şi instalarea noilor capacităţi ale centrelor de date într-o fracţiune din timpul necesar pentru achiziţionarea şi dezvoltarea mediilor tradiţionale ale centrelor de date. Toate echipamentele sunt instalate din fabrică şi testate pentru a oferi performanţe previzibile, cu riscuri scăzute, încă din prima zi.

Utilizarea răcirii cu lichid reduce cerinţa pentru echipamentele de tratare a aerului, simplificând infrastructura de răcire şi eliminând necesitatea ventilatoarelor. Acest lucru oferă un dublu efect: reducerea consumului de energie în infrastructură, având la dispoziţie mai multă energie pentru încărcătura IT şi îmbunătăţirea fiabilitatii mediului cat şi reducerea nevoii de lucrări de întreţinere, prin excluderea dispozitivelor electromecanice, care necesită actualizări şi înlocuiri regulate.

Utilizând carcasele de şasiu răcite cu lichid Iceotope's Ku:l integrate cu sistemul rack NetShelter Schneider Electric, echipamentele IT critice sunt complet izolate de mediul înconjurător şi răcite prin imersiune de precizie într-o carcasă etanşă care este impermeabilă la praf, gaze şi umiditate. Echipamentele de calcul, stocare şi reţea sigure şi rezistente, sunt prevăzute cu un nivel suplimentar de securitate fizică şi de conectivitate I/O.

"Astăzi, cererea pentru cele mai puternice procesoare şi GPU-uri a crescut practic în fiecare aplicaţie IT, în timp ce concurenţa pentru spaţiu a devenit rapid acută", a declarat Robert Bunger, Program Director, CTO Office, Schneider Electric . "Noul modul de centru de date prefabricat, răcit cu lichid All-In-One permite implementarea unei puteri de procesare intensive într-un mediu compact, sigur şi dedicat, aproape oriunde, în doar şase săptămâni".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb