Secom se extinde în zona de vest a ţării şi lansează un magazin în Timişoara

Amalia Pană
Companii #Construcţii / 4 aprilie 2016

Secom, lider de autoritate în soluţii de medicină integrativă pentru un stil de viaţă sănătos continuă extinderea reţelei proprii de retail şi anunţă prima lansare din 2016 în Timişoara. Magazinul Secom Timişoara este cel de-al 9-lea din portofoliul Secom şi primul din regiunea de vest a ţării, potrivit unui comunicat transmis redacţiei noastre.

Noul magazin va fi situat în Piaţa Huniade nr. 3 (lângă Opera Română din Timişoara). Magazinul Secom are o suprafaţă de 70 mp şi a necesitat de o investiţie de aproximativ 40.000 de Euro.

În cadrul magazinului din Timişoara sunt disponibile toate produsele naturale pentru sănătate şi frumuseţe, din portofoliul Secom: peste 250 de suplimente naturale şi 35 de fito-dermatocosmetice de ultimă generaţie pentru sănătatea pielii, a tenului şi a unghiilor.

Mai mult, în cadrul magazinului, consumatorii pot beneficia de consultanţă de specialitate şi consiliere pentru alegerea produselor naturale pentru sănătate, mod de administrare, asocierea cu tratamentul alopat.

"Reţeaua de retail Secom reprezintă o interfaţă dintre companie şi consumator, fiind totodată un răspuns la nevoia de a crea o cultură de administrare a suplimentelor alimentare, în condiţiile în care domeniul este puţin înţeles, iar românii au tendinţa de a se automedica. Secom susţine alegerea informată de produse naturale de sănătate şi administrarea acestora alături de tratamentul alopat, iar magazinele Secom ne ajută să promovăm aceste concepte", susţine Lucia Costea, managing partner Secom.

Magazinul este deschis publicului din 4 aprilie 2016 după următorul program: luni - vineri, de la 8:00 la 20:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Cu ocazia lansării, în magazinul Secom din Timişoara se desfăşoară campania specială: 150 de premii pentru achiziţii în valoare de 150 de lei, prin care cumpărătorii pot primi unul dintre cele 150 de cadouri special pregătite.

Reţeaua de retail Secom s-a deschis în urmă cu trei ani (aprilie 2013) şi cuprinde astăzi nouă magazine în Bucureşti, Bacău, Braşov, Iaşi, Ploieşti şi Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb