Secom şi-a extins echipa de management, cu doi directori noi

Ioana Dogaru
Companii / 31 martie 2016

Compania Secom şi-a extins echipa cu doi manageri noi, respectiv Răzvan Robescu care preia funcţia de Marketing&Communication Director şi Cristina David, ca Trade Marketing Manager, informează un comunicat de presă al companiei.

Răzvan Robescu are o experienţă de aproximativ 10 ani în domeniu, ocupând anterior poziţii strategice în companii din domeniul farmaceutic şi FMCG. Înainte de a se alătura echipei Secom, Răzvan Robescu a fost Senior Brand Manager în cadrul Sanofi, dar a lucrat şi la The Carlsberg Group (Senior Brand Manager), Friesland Campina (Group Brand Manager) şi Procter & Gamble (Jr. Brand Manager).

Cu o pregătire în Business Administration & Computer Science în cadrul American University in Bulgaria şi Towson University SUA, Răzvan Robescu a mai fost asistent universitar la American University in Bulgaria, implicându-se totodată şi în zona antreprenorială.

"Secom a câştigat încrederea consumatorilor prin produse de calitate, cu ingrediente inovatoare, prin informare etică şi corectă, iar obiectivul meu este să consolidez această reputaţie şi să o susţin prin campanii solide, relevante, care să transmită ambiţia şi pasiunea noastră pentru un stil de viaţă sănătos. Vom continua să investim în educarea consumatorului spre un stil de viaţă mai sănătos prin echilibru, vitalitate şi alegeri informate. Pe termen mediu îmi propun să ajungem lideri de piaţă în segmentele importante în care activăm" a declarat într-un comunicat Răzvan Robescu, Marketing & Communication Director Secom.

Cristina David coordonează departamentul de Trade Marketing, recent înfiinţat în cadrul Secom, şi este responsabilă de dezvoltarea planurilor strategice pentru fiecare canal comercial de distribuţie, transpunerea obiectivelor de brand în acţiuni specifice de vânzări, coordonarea procesului de planificare şi alinierea departamentelor de Marketing, Vânzări, Supply şi Financiar, precum şi de crearea şi consolidarea relaţie dintre consumator, retaileri şi companie.

Cu o experienţă de 8 ani în domeniu, Cristina David a ocupat anterior funcţia de Category Manager la Ursus, iar anterior a ocupat poziţii similare la Nestle. Cristina David este licenţiată în economie, în cadrul Universităţii "George Bariţiu" din Braşov.

"Printre obiectivele pe care mi le-am propus din această poziţie sunt creşterea cotei de piaţă a produselor Secom, recunoaşterea brandului ca lider pe piaţa de suplimente alimentare prin creşterea vizibilităţii la punctul de vânzare şi crearea unor campanii solide pentru consumatori, precum şi creşterea vânzărilor în magazinele din retailul propriu", susţine Cristina David, Trade Marketing Manager.

Compania a înregistrat anul trecut afaceri de 12,2 milioane de euro, în creştere cu 19% faţă de 2014, şi îşi propune să accelereze ritmul de dezvoltare în 2016. Secom are un portofoliu de peste 270 de suplimente alimentare şi produse fito-dermatocosmetice, disponibile în 8000 de farmacii şi magazine cu profil naturist la nivel naţional. Compania şi-a creat o reţea proprie de retail, având 8 magazine în Bucureşti, Bacău, Braşov, Iaşi şi Ploieşti.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb