SIVECO România participă la Educa Berlin, cea mai prestigioasă reuniune a experţilor în eLearning

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 decembrie 2008

Peste 2.000 de specialişti din întreaga lume analizează tendinţele în educaţia modernă asistată de calculator. Între 3 şi 5 decembrie se desfăşoară la Berlin cea de-a XIV-a ediţie a Conferinţei Internaţionale de Instruire şi Educaţie asistată de calculator "Online Educa Berlin".

Peste 2.000 de delegaţi din 90 de ţări iau parte la sesiunile conferinţei şi peste 120 de companii de top îşi prezintă produsele de eLearning în cadrul expoziţiei dedicate.

Evenimentul este punctul de întâlnire al celor mai importanţi experţi în educaţia asistată de calculator din sectorul privat şi academic, al factorilor de decizie din mediul politic, managerilor din companiile de IT&C ce dezvoltă software educaţional, reprezentanţilor instituţiilor de învăţământ, cercetătorilor, trainerilor şi specialiştilor în resurse umane.

Partener tradiţional al acestui eveniment, SIVECO România este prezentă atât în cadrul expoziţiei - cu stand propriu, cât şi în cadrul conferinţelor. Prezentarea cazului de succes SEI - Sistem Educaţional Informatizat, susţinută de profesorul Radu Jugureanu, directorul departamentului AeL eContent, reprezintă un punct de interes pentru specialiştii mondiali în eLearning.

"Prezenţa SIVECO România în cadrul sesiunilor ştiinţifice ale acestei prestigioase conferinţe dovedeşte că notorietatea Proiectului SEI şi a soluţiei de eLearning AeL a depăşit de mult graniţele ţării. Cred că în România putem vorbi despre existenţa unei viziuni coerente în ceea ce priveşte eLearning-ul şi cu siguranţă avem un cuvânt de spus în stabilirea tendinţelor în acest domeniu", a declarat Radu Jugureanu, AeL eContent Department Manager.

Alături de reprezentanţii SIVECO România, la eveniment iau parte Claudia Cziprok, câştigătoarea premiului de excelenţă în cadrul Conferinţei Naţionale de Învăţământ Virtual 2008 (CNIV) şi echipa câştigătoare a Cupei SIVECO 2008 profesorii Emanuela Cerchez, Marinel Şerban şi studenţii Vlad Manea, Andrei Albeşteanu, Vlad Tudose.

Invitaţi speciali ai SIVECO România, căştigătorii participă la workshopuri având ca subiect modalităţile de proiectare a lecţiilor interactive, calitatea conţinutului educaţional şi cele mai noi tehnologii de dezvoltare a resurselor interactive destinate învăţării. De asemenea, tinerii căştigători ai Cupei SIVECO au ocazia să-şi prezinte în faţa unui public internaţional, în cadrul standului SIVECO România, proiectul cu care au triumfat în acest an.

Subiectele abordate la Online Educa Berlin 2008 analizează cele mai inovative modalităţi prin care tehnologia poate fi integrată în educaţie şi instruire în diverse zone ale globului. Accentul se pune pe promovarea oportunităţilor de colaborare online în context educaţional, dezvoltarea de conţinut interactiv pentru creşterea eficienţei procesului de predare/învăţare şi prezentarea celor mai noi dispozitive şi aplicaţii mobile destinate învăţării.

SIVECO România este deja un nume recunoscut la nivel mondial, reprezentând prima companie din România care a obţinut Premiul I la secţiunea eLearning cu ocazia World Summit for Information Society.

Lecţiile interactive AeL, disponibile în toate şcolile din România, au primit titlul de "Cel mai bun conţinut educaţional din lume" într-o competiţie la care au concurat proiecte din 168 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb