"Siveco" România preconizează pentru 2007 creşterea cifrei de afaceri cu 20 %

Tarciziu Tancău
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 martie 2007

Irina Socol

Irina Socol

Compania de IT "Siveco" România SA şi-a propus pentru anul 2007 să se axeze pe proiecte europene, şi speră ca astfel să îşi continue ritmul de creştere din ultimii ani.

Cifra de afaceri a companiei a înregistrat creşteri importante, de la 26 milioane dolari în 2004, la 37,6 milioane dolari în 2005 şi la 42 milioane dolari în 2006. Pentru 2007, "Siveco" România speră să ajungă la o cifră de afaceri de 50 milioane dolari, mai mult cu aproximativ 20% decât anul trecut.

Dacă în 1993 compania avea doar doi angajaţi, în 2006 "Siveco" România avea o echipă de 600 de specialişti, iar anul acesta vor fi create alte 200 de noi locuri de muncă.

Irina Socol, director general "Siveco" România, spune că ambiţiile pentru anul 2007 sunt foarte mari, mai ales că de curând în acţionariatul companiei au intrat "Intel Capital", divizia de inves­tiţii a companiei "Intel", şi "Enterprise Investors".

Doamna Socol a mai declarat că "expertiza recunoscută în dezvoltarea, implementarea şi integrarea de soluţii software ne recomandă drept un partener de nădejde pentru orice companie de pe piaţa Uniunii Europene". Pentru această piaţă, "Siveco" România a lansat Siveco Aplications 2010 şi Sivadoc 2010.

Compania are parteneriate încheiate cu firme de renume internaţional, ca Intel, Oracle, Microsoft, IBM şi HP.

"Siveco" România are în ţara noastră peste 40 de parteneri, iar pe plan internaţional are parteneri în majoritatea ţărilor europene, cât şi în ţări ca SUA, Azerbaidjan şi Pakistan. Aceste parteneriate fac ca numărul clienţilor să fie de peste 1.800, din 35 de ţări. Anul 2006 a reprezentat pentru "Siveco" România mărirea portofoliului de clienţi cu companii ca Aerostar Bacău, Petrom, Rafo Oneşti, Autoritatea Navală Română, Aker Tulcea sau IBM România. Irina Socol a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă că "motivul pentru care străinii vin la noi nu este faptul că suntem ieftini, căci nu suntem, ci pentru că suntem buni şi facem programe de calitate".

Pentru anul acesta compania urmăreşte lansarea platformei de "eTraining", finalizarea fazei de BUILD a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, finalizarea proiectului de informatizare din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. Pe plan internaţional, compania va finaliza în acest an proiectul de informatizare a Sistemului Naţional de Sănătate din Bulgaria.

Principalele programe ale companiei sunt eCustoms, eLearning, eHealth, eAgriculture, SIVADOC, SIVABON şi EAS(Enterprise Application Suite).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb