SMC Networks deschide calea către reţelele cu o mai mare eficienţă energetică

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 mai 2008

SMC Networks, important furnizor de hardware LAN şi de dispozitive de conectare de bandă largă, a făcut cunoscute astăzi detaliile strategiei Green IT a companiei, demonstrând atenţia deosebită pe care o manifestă în mod constant pentru reducerea consumului de energie pe întreaga durată de viaţă a produselor sale - de la proiectare şi producţie până la utilizare şi, eventual, reciclare.În ultimii doi ani a fost acordată o atenţie deosebită îmbunătăţirii semnificative a eficienţei produselor dezvoltate. Acest lucru a fost vizibil în mod deosebit la switch-urile Ethernet, unde SMC Networks s-a îndreptat către tehnologii mai integrate, precum arhitectura pe un singur cip, folosirea surselor inteligente de energie pentru alimentarea optimă prin Ethernet şi designul simplificat al componentelor.

Cea mai nouă familie de switch-uri Ethernet a companiei, switch-urile SMC61XX 10/100 şi SMC81XX 10/100/1000 sunt exemple excelente de switch-uri cu arhitectură pe un singur cip, care folosesc o cantitate foarte mică de energie, valorificând chipset-urile de nivel 1 pentru a oferi performanţe şi eficienţă optime.

Mulţi dintre competitorii SMC Networks aleg să dezactiveze porturile neutilizate ale switch-urilor pentru a face economie de energie. SMC Networks a identificat modalităţi de reducere a consumului global de energie, lăsând toate porturile şi componentele active şi disponibile - contribuind la o funcţionare mai constantă, la asigurarea unei durate de viaţă mai lungi şi a unei performanţe globale în reţea mai bune.

Iain Kenney, directorul de marketing al SMC Networks, comentează: "Este important ca efortul de a crea produse cu o mai mare eficienţă energetică să nu afecteze calitatea acestora. Unii producători implementează procese care economisesc energia în produsele lor, care cresc însă pericolul defectării totale sau parţiale a dispozitivului sau îi reduc eficienţa globală în reţea. Noi am considerat întotdeauna că este esenţial ca reţelele să fie fiabile şi optimizate pentru a fi eficiente".

Iain Kenney adaugă: "Ne-am angajat să aducem "reţeaua verde" clienţilor noştri, oferindu-le linii complete de produse şi nu numai produse separate pentru realizarea de soluţii eficiente energetic".

SMC Networks doreşte să reducă folosirea continuă a energiei de către produsele sale şi să micşoreze impactul proceselor sale de producţie asupra mediului înconjurător. Compania îşi concentrează de asemenea atenţia pe minimizarea folosirii substanţelor periculoase la fabricarea componentelor electronice utilizate în produsele sale şi pe găsirea de soluţii alternative. Produsele SMC Networks sunt conforme cu directivele Uniunii Europene privind deşeurile echipamentelor electrice şi electronice (WEEE), precum şi cu directiva RoHS a Uniunii Europene (restricţie privind utilizarea anumitor substanţe periculoase în echipamentele electrice şi electronice) încă de la intrarea în vigoare a acestora. Produsele SMC Networks sunt de asemenea conforme cu noile standarde RoHS din China şi Coreea.Toate pachetele SMC Networks sunt marcate cu simbolul punct verde, care demonstrează că producătorul respectă obligaţiile privind colectarea şi reciclarea deşeurilor produselor sale în concordanţă cu directiva europeană.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb