Soluţiile CRM duc la creşterea veniturilor anuale cu peste 10%

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 noiembrie 2008

Entelion anunţă implementarea soluţiei Teamshare pentru Ascendis -

Ascendis, cea mai mare companie de training şi consultanţă din România, a implementat Teamshare, o soluţie de Customer Relationship Management (CRM), furnizată de Entelion Software. Prin această schimbare a procedurilor interne, s-a obţinut maximizarea eficienţei timpului de lucru, creşterea numărului de clienţi şi automatizarea procesului de vânzare.

Studiile de piaţă arată că implementarea unei soluţii CRM prezintă diverse beneficii, printre care şi creşterea venitului anual cu peste 10%, dar şi a ratei de retenţie a clienţilor şi a productivităţii cu peste 20%.

Ascendis, cea mai mare firmă de training şi consultanţă din România în domeniul dezvoltării organizaţionale, foloseşte în prezent o asemenea soluţie CRM, oferită de Entelion Software. Soluţia se numeşte Teamshare CRM şi a fost implementată ca urmare a dezvoltării Ascendis la nivel naţional. Această modificare în structura firmei a atras anumite provocări de ordin organizaţional, precum accesul pentru întreg personalul la documentele companiei, sau menţinerea comunicării cu numărul tot mai mare de clienţi.

"Folosim soluţia Teamshare de ceva timp deja, şi suntem foarte mulţumiţi de rezultate. Ne-a ajutat să îmbunătăţim comunicarea între membrii echipei Ascendis. Prin natura muncii noastre, consultanţii Ascendis stau foarte puţin în sediu, de cele mai multe ori fiind implicaţi în diferite programe de training. În aceste condiţii era dificil ca informaţia să circule cursiv. Aveam nevoie de o soluţie web-based care să ne ofere acces rapid la bazele noastre de date. În cele câteva luni de când lucrăm cu echipa Entelion ni s-au îmbunătăţit considerabil procesele de comunicare şi vânzare", a declarat Anca Barbu, PR Manager Ascendis.

Cu ajutorul acestei soluţii au fost implementate module pentru automatizarea procesului de vânzare şi de promovare şi iniţierea de campanii structurate de e-mail marketing. Acestea au ajutat la generarea de lead-uri de afaceri şi atragerea de noi clienţi. Printre aplicaţiile implementate se numără şi partajarea informaţiei, pentru facilitarea accesului angajaţilor la documente, şi gestionarea bazelor de clienţi şi prospecţi în vederea îmbunătăţirii controlului asupra acestor baze de date. Măsurile descrise mai sus au dus la reducerea timpului pierdut pentru căutarea materialelor informaţionale şi maximizarea eficienţei timpului de lucru.

Teamshare CRM este o aplicaţie software web-based de Customer Relationship Management, oferită în regim SaaS (Software as a Service), ce facilitează, creşte viteza şi acurateţea comunicării între companie şi clienţii săi, cu furnizorii şi potenţialii clienţi, între angajaţi, departamente, sucursale şi nivele organizaţionale. Aplicaţia este oferită de Entelion Software, o companie ce produce soluţii software, cu o experienţă de peste 6 ani pe piaţa din România.

Despre Entelion Software

Entelion Software este un furnizor de servicii enterprise de management al relaţiilor cu clienţii - CRM. Entelion aduce creşteri de profit clienţilor săi prin automatizarea şi eficientizarea proceselor de vânzare sau prin reducerea cheltuielilor operaţionale de suport client. Compania este specializată în soluţii sofware pentru afaceri: CRM (Customer Relationship Management), CMS (Content Management Systems), Soluţii e-business B2B/B2C, Web-based software development.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb