SORIN GRINDEANU: "Clotilde Armand se recomandă prin mult gunoi şi mizerie"

G.B
Politică / 20 decembrie 2021

Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu

Vicepremierul Sorin Grindeanu a declarat astăzi că primarul Sectorului 1 se recomandă prin "mult gunoi şi mizerie", afirmaţie făcută după ce, recent, Clotilde Armand a ridicat întrebări cu privire la o carte pe care social-democratul şi-a trecut-o în CV, potrivit Agerpres.

"Sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuţi şi există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi, mult gunoi şi mizerie. Aş fi spus că povestea cu cartea e o ciorbă reîncălzită din 2017, dar nici măcar asta nu e. E doar încă o şobolăneală a doamnei Clotilde Armand. Mă adresez direct doamnei Armand - attention, aici e cartea (a arătat o carte - n.r.) şi pot să vă spun că aţi pierdut încă un război, se înscrie în şirul multor altora pe care le-aţi deschis, începând cu războiul gunoaielor. Aş mai vrea să vă transmit ceva, doamna Armand, eu am făcut şcoala la timp şi complet. Vă rog să vă adresaţi Ministerului Educaţiei şi să cereţi foile mele matricole de elev, de student şi să vedeţi ce fel de note am luat şi ca elev, şi ca student", a spus Grindeanu într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

El a adăugat că Clotilde Armand i-a atacat şi familia.

"Să ştiţi că e josnic să faceţi acest lucru, mai ales în ceea ce îl priveşte pe tatăl meu, cel care şi-a dedicat toată viaţa matematicii şi pregătirii elevilor din Caraş. (...) Dar mai e ceva. Dumneavoastră vorbiţi de educaţie, dumneavoastră, care aţi tăiat bursele elevilor din Sectorul 1? (...) Că aţi furat voturi a văzut toată lumea, că e mizerie, că sunt şobolani văd toţi locuitorii Sectorului 1. Veniţi să daţi lecţii când aţi tăiat bursele elevilor din Sectorul 1? În locul dumneavoastră aş fi mai temperat şi m-aş uita în oglindă în fiecare dimineaţă şi aş ieşi din această ipocrizie care vă caracterizează", a menţionat vicepremierul Grindeanu.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a scris pe pagina sa de Facebook că la 5 ani de la "declanşarea controversei" şi la 19 ani de la data apariţiei, niciun exemplar al cărţii lui Sorin Grindeanu nu a putut fi găsit în vreo bibliotecă publică sau pe internet. "În spaţiul public subzistă o controversă privind una dintre cărţile scrise de Sorin Grindeanu, provocând daune de imagine atât statului român, cât şi comunităţii matematice", se arată în mesajul primarului Sectorului 1.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. nu era carte, parea un evantai pt. zile caniculare!

    Aveti dreptate d le Grindeanu, Clotilde este josnica si murdara si in suflet si la trup. A umplut sectorul 1 cu gunoaie si sobolani este un primar de groaza pentru noi bucurestenii sect.1 . Am votat USR asta avem mizerie, sobolani si indiferenta.. Sa ii fie rusine lui Clotilde ca se leaga de familia d lui ministru.. Frantuzoaica nu stie romaneste plus este redusa saraca la cap...

    1. domn ministru putea sa isi clarifice situatia dar prefera sa schimbe subiectul discutiei

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb