Soter & Partners aniversează 30 de ani de activitate pe piaţa din România

S.B.
Companii / 30 mai 2023

Soter & Partners aniversează 30 de ani de activitate pe piaţa din România

Soter & Partners, companie care oferă cinci linii de servicii integrate - salarizare, audit, fiscalitate, contabilitate şi recrutare de personal din străinătate, în special din Asia - aniversează 30 de ani de activitate.

În decursul celor trei decenii, Soter & Partners a pus bazele unor colaborări de lungă durată cu numeroşi clienţi din diferite industrii, pe care i-a sprijinit să identifice mai rapid trendurile globale, să se adapteze la acestea şi să le integreze în afacerile lor pentru a-şi contura cât mai bine amprenta pe piaţă.

Înfiinţată în 1993, Soter & Partners a fost una dintre primele firme de servicii financiare din România şi a contribuit la formarea unui nou segment de business în economia locală. Cei peste 300 de angajaţi şi colaboratori ai săi au sprijinit de-a lungul timpului mai bine de 3.000 de clienţi din sectorul privat în activitatea lor, ajutându-i să elaboreze planuri de afaceri complete şi complexe.

Cristian Scafa - Fondator & Owner, Soter & Partners: "Privind retrospectiv, dar şi spre viitor, putem afirma că intrăm într-o eră în care profesia noastră va fi puternic redefinită. În viitorul apropiat, inteligenţa artificială va avea un impact tot mai mare în activitatea noastră, acelaşi pe care l-au avut apariţia calculatorului în anii '90 şi sistemele de comunicare electronică (e-mail, internet etc.) în anii 2000. Atât specialiştii în domeniu, precum şi firmele în care lucrează, vor trebui să integreze cât mai rapid toate elementele de progres tehnologic, pentru a face faţă cu succes schimbărilor atât în relaţia cu clienţii, cât şi cu autorităţile".

Prin serviciile pe care le dezvoltă, compania îşi propune să reprezinte un partener de încredere pentru fiecare dintre clienţii săi, astfel încât aceştia să se poată adapta cât mai uşor la contextul economic aflat în continuă schimbare.

Această viziune devine tot mai importantă pentru întreaga echipă pe măsură ce tot mai multe firme de pe plan local au nevoie, în primul rând, de consiliere pentru a ţine pasul cu politicile economice şi cadrul legislativ în continuă schimbare sau pentru a face faţă lipsei acute de forţă de muncă pe care o resimt.

"Pentru noi, este foarte important să îmbinăm experienţa actualei echipe cu entuziasmul şi ideile colegilor tineri, absolvenţi sau în curs de absolvire, sprijinind formarea noii generaţii de experţi în domeniu. Împreună, vom continua să contribuim la dezvoltarea companiilor care ne consideră parteneri de încredere şi ne aleg drept furnizori de servicii financiare. Însă toate acestea trebuie să fie însoţite obligatoriu şi de schimbări în domeniul managementului, care să aducă o nouă abordare, atât la nivel organizaţional cât şi la nivel de business - ceea ce în domeniul nostru înseamnă un nou stil de exercitare a profesiei. În mod cert, multe din activităţile profesionale pe care le vom aborda în viitor nu s-au inventat încă", a adăugat Cristian Scafa.

Soter & Partners a evoluat în linie cu tendinţele şi provocările întâlnite de clienţii săi. Mai mult decât o aniversare, împlinirea a 30 de ani de activitate reprezintă şi o ocazie de a analiza reuşitele obţinute până în prezent, alături de partenerii săi, şi de a privi cu încredere spre succesul din viitor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb