SPĂTARU: "Trebuie să vedem care sunt provocările industriei HoReCa în viitor, pentru a asigura sustenabilitatea acestui sector"

J.P.
Politică / 7 decembrie 2021

"Trebuie să vedem care sunt provocările industriei HoReCa în viitor, pentru a asigura sustenabilitatea acestui sector"

Industria HoReCa este un element extrem de important pentru dezvoltarea economiei româneşti, dar va trebui să vedem care sunt provocările sale în viitor, pentru a putea asigura sustenabilitatea şi rezilienţa acestui sector, a declarat, marţi, ministrul Economiei, Florin Spătaru, la o conferinţă de presă, conform Agerpres.

Ministrul Economiei a participat la Craiova, alături de ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Levente Vass, şi primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, la o întâlnire cu reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR).

"A fost o discuţie foarte interesantă despre provocările şi despre dificultăţile cu care industria HoReCa se confruntă. Am menţionat faptul că pe site-ul Ministerului Economiei a fost publicată lista companiilor care beneficiază de sprijin, acei 20%, dar, de asemenea, am menţionat faptul că va trebui să ne uităm în viitor, va trebui să vedem care sunt provocările industriei HoReCa în viitor, cum va trebui să ne organizăm din punct de vedere al politicilor de competitivitate, astfel încât să putem să asigurăm sustenabilitatea şi rezilienţa acestei industrii. Consider că industria HoReCa face parte din angrenajul economiei şi e un element extrem de important pentru dezvoltarea economiei româneşti", a spus Spătaru.

Întrebat despre stadiul în care se află proiectul privind impozitarea bacşişului şi când va putea fi pus în practică, ministrul Economiei a subliniat că această propunere a fost făcută în cadrul discuţiilor, iar subiectul va fi reluat.

"Vom relua acest subiect şi vom vedea în ce stadiu suntem şi cum ar putea fi aplicat. Probabil că va face parte din acest grup de lucru pe care îl vom crea", a punctat Florin Spătaru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb