Stock Exchange Hotel din Manchester se alătură comunităţii Small Luxury Hotels

A.V.
Ziarul BURSA #Companii / 17 iunie 2021

Stock Exchange Hotel din Manchester se alătură comunităţii Small Luxury Hotels

Stock Exchange Hotel, un hotel premium din Manchester, a fost inclus recent în Small Luxury Hotels of the World (SLH), o comunitate globală care reuneşte, conform propriei definiţii, "călători cu o minte independentă şi hoteluri cu spirit independent". Ca să potă fi primit în comunitatea SLH, fiecare hotel este vizitat, verificat şi evaluat personal de SLH, astfel încât reprezentanţii comunităţii să se asigure că aceste unităţi au "o ofertă unică, interesantă şi anti-lanţ" (n.r. anti-lanţ hotelier). În urma procesului de evaluare, Stock Exchange Hotel a devenit primul hotel din Manchester care se alătură unui număr de 520 de unităţi de cazare premium din comunitatea SLH.

Stock Exchange Hotel, găzduit de vechea clădire a Bursei de Valori din Manchester - o clădire în stil baroc eduardian, clasificată Gradul II -, a fost deschis în 2019, după un proiect de renovare de şase ani condus de GG Hospitality. O clădire listată ca fiind de Gradul II în Marea Britanie înseamnă că este deosebit de importantă şi prezintă "un interes mai mult decât special", potrivit wikipedia.

Jacqui Griffiths, directorul general al Stock Exchange Hotel, declară: "Stock Exchange este încântat să se alăture unei astfel de comunităţi deosebite de hoteluri. Angajamentul Small Luxury Hotel faţă de standarde înalte este bine aliniat cu abordarea Stock Exchange Hotel. Este un moment deosebit pentru noi, care vine odată cu redeschiderea recentă a hotelului, iar noul nostru parteneriat cu SLH face parte dintr-o viziune mai largă de creştere şi creativitate. În această colaborare vom pune la dispoziţie tot ceea ce Stock Exchange Hotel are de oferit comunităţii globale de călători".

Stock Exchange Hotel a fost închis în perioada pandemiei, începând cu data de 18 martie 2020. Unitatea de cazare şi-a redeschis porţile în 17 mai.

Aflată în proprietatea foştilor coechipieri ai Manchester United, Gary Neville şi Ryan Giggs, şi a deţinătorului de hoteluri Winston Zahra (prin Finestday Ltd.), clădirea, care a început să funcţioneze pentru prima dată în 1906, a fost transformată într-un hotel cu 40 de camere, care are şi un restaurant. Hotelul este administrat şi operat de GG Hospitality.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb