Subscriere integrală pentru tranşa investitorilor de retail, în oferta Transport Trade Services

A.I.
Piaţa de Capital / 24 mai 2021

Subscriere integrală pentru tranşa investitorilor de retail, în oferta Transport Trade Services

Toate cele 2,25 milioane de acţiuni ale Transport Trade Services (TTS) destinate investitorilor de retail au fost deja subscrise, conform datelor TradeVille, unul dintre intermediarii ce face parte din grupul de distribuţie.

Tranşa cu alocare garantată prin metoda "primul venit - primul servit", căreia i-au fost alocate 1,5 milioane de acţiuni (10% din totalul acţiunilor scoase la vânzare), a fost subscrisă complet încă din primele zece secunde, la preţul de 21 lei.

În cazul celeilalte tranşe pentru retail, unde alocarea va fi "pro-rata", la ora 13:00, adică la trei ore de la debutul ofertei, erau înregistrate 788 de ordine de subscriere, ce cumulau 1,58 milioane de acţiuni, mai mult decât dublu faţă de cele 0,75 milioane de acţiuni (5% din total) destinate acestei tranşe.

În cadrul operaţiunii, Transport Trade Services vrea să vândă cel mult 50% din acţiunile companiei, respectiv 15 milioane de titluri, instituţionalilor fiindu-le alocate 12,75 milioane de acţiuni, la preţuri între 19 şi 21 de lei.

Oferta se va derula între 24 mai şi 4 iunie, iar pentru a fi încheiată cu succes trebuie ca cel puţin 60% din acţiunile oferite să fie vândute.

În cadrul ofertei, Alexandru-Mircea Mihăilescu va vinde până la 7,54 milioane de acţiuni, Ion Stanciu până la 2,12 milioane acţiuni, Viorel Ştefan (fost ministru de finanţe) până la 1,53 milioane de acţiuni, Peter Hungerbuhler până la 1,37 milioane de acţiuni, Constantin Hârţan până la 0,75 milioane de acţiuni şi Ştefănuţ Petru până la 0,45 milioane de acţiuni, restul acţionarilor urmând să înstrăineze fiecare sub 0,2 milioane de titluri TTS.

Transport Trade Services este cel mai mare transportator de mărfuri pe Dunăre din ţara noastră. Anul trecut, veniturile consolidate ale Transport Trade Services s-au ridicat la 520,28 milioane de lei, în scădere cu 5,7% faţă de cele din 2019, dar cu 16,1% mai mari decât cele obţinute în 2018, în timp ce rezultatul din exploatare a fost de aproape 62,25 milioane de lei, cu 10% mai mic decât cel din 2019, dar cu mult mai mare decât cel din 2018, de 25,77 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. S-a dovedit inca o data ca romanul e plin de bani.

    Unii se intrebau vineri daca sa participe la IPO, in loc sa se intrebe daca apuca sa participe. 

    1. La urmatoarele plasamente private cred ca vor da si interviu cei 150 care sunt alesi sa participe!

    Tinand cont ca transa cu alocare garantata era limitata la 7500 actiuni / investitor, inseamna ca avem cel putin 200 de investitori cu lichiditati de peste 150.000 lei, care sunt si foarte iute de mana incat au reusit sa plaseze ordin in mai putin de 10 secunde!

    Desigur orice este posibil, dar totusi atat de multi oameni cu asa lichiditati pe bursa noastra (pe care toti o vad mica) si totul in mai putin de 10 secunde... 

    1. Se ocupa Swiss tata, ai uitat?

      Astia au gasca lor. 

      eu nu mai inteleg nimic, ordinul meu a fost la 9:00:32... si nu am prins garantat... cine ar trebui sa raspunda pentru prejudicierea micilor investitori?

    Exact ca la toate ipo-urile , am bagat ordin fix la 9 si 1 secunda. Bineinteles ca acum imi apare ca s-a procesat la si 20 de secunde si alocare prorata (care o sa fie probabil 15-20% din suma depusa) . Firmele noastre de trading pana nu fac un smen nu se simt bine.

    1. Exact același lucru am pățit și eu ... am avut cu o sec ordinul înaintea Dvs , S a procesat in sec 19 ... Smenarie adevarata , nu ?..Am vândut cu toții sperând ca facem marea cu sarea pe Dunăre ... intre timp piața creste , creste ( tlv , brd .. etc )

      Mai prinzi ceva la prorata. Din pacate o fi vre-o 10% dupa cum se arata.

      Acum ca e asa buluc cred ca subscriu si eu. 

      PAi este o excrocherie, daca se dadusera toate cele 1.5 milioane de ce sa te bage automat la prorata?!! poate nu vrei sa stai 4 saptamani dupa cateva actiuni , ar trebui sa poti retrage banii

      Pt unii cașcaval iar pt altii firimituri , S au întâlnit Hoții cu prostii ???... cum sa stai 4 saptm pt citeva act in timp ce iei sunt pe cai mari ?! O sa vedeți ca o sa fie un mare fâs listarea asta ...deja mi am retras banii și mulți alții ca mine!

      Stiam ca de pot retrage doar daca se modifica prospectul.

      Subscrierea e irevocabila,

      simplu și la obiect ... mi am sunat brokerul și i am dat ordin sa mi vireze banii înapoi in cont ... și uite așa mi am luat eu banutzii !sa rămână ei cu acțiunile sa nu cumpere nimeni ... boicot ! Asta pt ca sunt smenari , S au inteles intre ei .... și restul sa ia mărunțișuri , uite ca nu merge !

      Ori e brokerul prost ori esti tu un mare mahar :) daca ai subscris, subscris ramane.

      Pe net poti spune orice.

      Eu, de exemplu, sunt miliardar. Pune tu moneda, ca oricum nu conteaza. 

      Asta i adevarul , vrei sa crezi bine ... asta e , mi am dat seama de șmenurile lor și uite ca mi am retras banii !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb