Super LoiLoScope facilitează editarea şi codarea video cu ajutorul tehnologiei NVIDIA CUDA

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 mai 2009

Aplicaţia de editare video Super LoiLoScope poate edita, reda şi coda filme de înaltă definiţie cu o viteză foarte mare, datorită unităţilor de procesare vizuală NVIDIA GeForce

LoiLo Inc. (Kanagawa, Fujisawa City, CEO: Koji Sugiyama) a lansat aplicaţia Super LoiLoScope MARS, o nouă versiune a software-ului de editare video de înaltă definiţie pentru utilizatorii amatori. Utilizând puterea de procesare paralelă a unităţilor de procesare vizuală NVIDIA GeForce cu arhitectura CUDA, Super LoiLoScope MARS editează fişiere video de pâna la 10 ori mai rapid decât aplicaţiile care rulează pe CPU, micşorând semnificativ preţul unui PC suficient de puternic să editeze conţinut de înaltă definiţie.

Michael Steele, general manager al Visual Consumer Solutions din cadrul NVIDIA, a declarat: "Super LoiLoScope MARS impresionează prin viteză şi simplitate. Interfaţa inovatoare face disponibilă editarea video avansată pentru utilizatorii obişnuiţi, Loilo fiind încă un exemplu de aplicaţie mainstream care utilizează puterea procesării pe GPU."

Super LoiLoScope MARS dispune de o interfaţă intuitivă, uşor de înţeles, care le va permite iubitorilor de filme de orice vârstă să editeze conţinut video, indiferent de cunoştinţele tehnice de care dispun. În ciuda interfeţei simple, Super LoiLoScope MARS este o aplicaţie puternică de editare video care include o serie întreagă de noi facilităţi:

- Codare H.264 accelerată pe unitatea de procesare vizuală (GPU)

- Editare video de până la 10 ori mai rapidă datorită unităţilor de procesare vizuală NVIDIA cu arhitectura CUDA

- Editara şi rularea fimelor de înaltă definiţie AVCHD la rezoluţie HD (1920x1080)

- Redarea mai multor filme în acelaşi timp

- Interfaţă simplă pentru proiectele salvate

- Editarea rapidă a imaginilor

- Funcţie de căutare a fişierelor originale

- Suport pentru 9 limbi, inclusiv: japoneză, engleză, franceză, spaniolă, germană, portugheză, koreană, chineză tradiţională, chineză simplă.

- Suportă formatele video MP4, iPod, PSP, AVCHD, mp4 pentru Blu-ray, şi Youtube HD

Versiunea MARS a aplicaţiei Super LoiLoScope utilizează arhitectura de procesare parală NVIDIA CUDA a unităţilor de procesare vizuală NVIDIA pentru a coda, decoda şi reda rapid conţinut video de înaltă definiţie.

NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America.

LoiLo inc. este compania producătoare a unei noi aplicaţii de editare video pentru următoarea generaţie.

Fondatorii companiei, fraţii Sugiyama - Koji, un dezvoltator software extraordinar, şi Ryutaro, un artist grafic desăvârşit - au o experienţă îndelungată la Sega, Namco Bandai. LoiLoScope este o aplicaţie de editare video pe unitatea de procesare vizuală (GPU) ultrarapidă cu o interfaţă asemănătoare jocurilor, dezvoltată de doi creatori de jocuri japonezi de top. LoiLo Inc. a obţinut patru premii prestigioase în 2007, inclusiv distincţia "Microsoft Innovation Award" pentru cea mai bună afacere comercială. LoiLo Inc. este o companie cu capital privat, cu sediul în Kanagawa, Japonia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb