TDT Distribution lansează cel mai uşor telefon din lume

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 ianuarie 2010

Prezentat iniţial în cadrul Mobile World Congress din Barcelona, telefonul "modu" de la TDT Distribution, aduce un concept diferit şi o abordare nouă în domeniul comunicaţiilor mobile. Acesta este cel mai uşor telefon din lume, conform Guiness Book of World Records.

modu este un telefon mobil cu funcţiile de bază ale comunicării, music player şi memorie internă de 2GB. Unicitatea conceptului modu este dată de faptul că telefonul modu poate fi inserat într-o serie de jacket-uri care oferă un ecosistem complet cu funcţii noi, multiple şi surprinzătoare, pentru a da utilizatorilor posibilitatea de a alege, a schimba sau a se exprima.

TDT Distribution va reprezenta modu în Europa Centrală şi de Est, compania coordonând şapte ţări cu o populaţie totală de peste 100 milioane de locuitori: România, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Serbia, Croaţia.

"Conform mai multor studii realizate anul trecut, toate aceste pieţe sunt în dezvoltare şi pe un trend ascendent în ceea ce priveşte penetrarea serviciilor telecom şi apetitul utilizatorilor pentru gadget-uri inovatoare", a declarat Alin Cîrstea, CEO TDT Distribution. "Suntem încântaţi să colaborăm cu modu, întrucât acesta este primul brand care oferă consumatorului experienţa telefonului modular. Împreună, modu şi TDT Distribution, aduc un concept unic pe piaţa telefoniei mobile, atât în România, cât şi la nivel regional", a declarat Cîrstea.

TDT Distribution va crea în România o structură centrală care va coordona portofoliul modu pentru toate pieţele din regiune. Strategiile operaţionale vor include: selecţia portofoliului de produse, adaptarea produselor pentru pieţele locale, politicile de vânzări şi de preţuri, relaţia cu clienţii şi serviciile after sales.

Iniţial, modu va fi distribuit pe piaţa din România în parteneriat cu Vodafone România, o companie care susţine inovaţia pe piaţa telecom.

modu a fost fondată în 2007 de către Dov Moran, inventatorul USB Flash Drive-ului (DiskOnKey), FlashDisk-ului (DiskOnChip) şi al altor dispozitive inovatoare pentru depozitare de date. Sediul modu se află în Kfar Saba, Israel.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. o porcarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb