Tichetele electronice de masă emise de Up România, acceptate în reţelele Kaufland şi Lidl

Andrei Stan
Companii / 2 august 2016

Tichetele de masă electronice emise de Up România pot fi folosite la cumpărături în reţelele Lidl România şi Kaufland România, compania având în acest moment parteneriate cu toţi marii retaileri.

Acceptarea recentă a tichetelor de masă în magazinele Lidl România şi Kaufland România le permite utilizatorilor de tichete de masă electronice să cumpere mai repede, datorită sistemului de plată contactless. În prezent, peste 50% din totalul tranzacţiilor cu cardurile electronice de masă sunt de tipul contactless.

"Kaufland România şi Lidl Romania sunt partenerii noştri importanţi, colaborarea cu ei derulându-se cu succes de 11 ani şi, respectiv, 5 ani. Pasul pe care îl facem acum în domeniul tichetelor de masă electronice adaugă valoare serviciilor oferite clienţilor noştri. Ne bucurăm că plata prin aceste instrumente moderne este de acum posibilă pentru deţinătorii de tichete de masă electronice în toate marile magazine din România. Suntem optimişti în privinţa evoluţiei acestui segment, care credem că va creşte, pe măsura apetitului românilor pentru inovaţie", a declarat Elena Pap, directorul general al Up România, potrivit unui comunicat al companiei trimis redacţiei.

Tichetele de masă pe suport de hârtie Chèque Dejeuner, emise de Up România, pot fi folosite în continuare în toate marile magazine, în paralel cu cele electronice.

"Tichetele de masă electronice sunt un instrument de plată modern şi nu putem decât să încurajăm utilizarea acestora. Kaufland este dedicat calităţii produselor şi serviciilor pentru că ne preocupă confortul şi satisfacţia clienţilor. În acest sens, plata cu ajutorul tichetelor de masă electronice este un instrument care contribuie la îmbunătăţirea experienţei de shopping", a spus Valer Hancas, manager corporate affairs & comunicare la Kaufland România.

Potrivit comunicatului, avantajele folosirii tichetelor de masă electronice sunt multiple, partenerii comercianţi ai Up România putând afla, prin simpla accesare a platformei Chèque Online, informaţii complexe despre situaţia plăţilor, soldul disponibil şi istoricul facturilor. În acelaşi timp, Chèque Online este util managerilor care pot extrage de aici informaţii precum media de rambursare pentru tichetul de masă electronic, media tranzacţiilor pe puncte de lucru, numărul de utilizatori într-o anumită perioadă etc.

Posesorul cardului este informat prin SMS în legătură cu toate tranzacţiile aferente acestui instrument de plată şi îşi poate consulta soldul, istoricul tranzacţiilor sau date despre cardul său prin intermediul aplicaţiei mobile sau a platformei online.

Tichetele electronice de masă au pentru angajatori aceleaşi facilităţi fiscale ca cele pe suport de hârtie, respectiv scutirea de la plata taxelor social-salariale, deductibilitate la plata impozitului pe profit şi un cost pentru angajator cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeaşi sumă sub formă de numerar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb