TMX a livrat cinci trenuri de metrou către Uzbekistan

Internaţional / 30 octombrie 2019

TMX a livrat cinci trenuri de metrou către Uzbekistan

Tashkent, Uzbekistan - Metrovagonmash JSC (membru a holdingului Transmashholding JSC) a livrat cinci trenuri de metrou de modele 81-765.5 / 766.5 / 767.5 către Tashkent Metro Unit Enterprise.

Metrovagonmash produce, începând din 2017, trenuri de metrou din serile 81-765 / 766/767 pentru metroul din Moscova, sub numele de Moscova. Trenurile livrate către Tashkent sunt variantele modificate ale acestor serii în acordanţă cu cerinţele speciale ale clientului şi cu clima diferită.

La evenimentul de predare-primire a participat ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Uzbekistan în Federaţia Rusă Botirjon Asadov, şeful întreprinderii unitare mitropolitane din Taşkent Oybek Khudoykulov, director general principal al VEB.RF Igor Shabanov şi nu în ultimul rând directorul general al Metrovagonmash Boris Bogatyrev.

Contractul de furnizare a fost semnat în octombrie 2018. Conform acordului, fiecare tren este format din două locomotive, un vagon intermediar motorizat şi un vagon intermediar fără motorizare. Durata de viaţă a maşinilor este de 30 de ani. Producătorul va furniza, de asemenea, un set de piese de schimb şi materiale necesare pentru întreţinerea trenurilor de metrou livrate şi va oferi servicii de consultanţă pentru personalul de întreţinere.

O serie de inovaţii tehnologice au fost integrate în trenurile de metrou fabricate pentru metroul Taşkent. Trenurile au uşi mai largi (1400 mm.) decât ale modelelor anterioare, precum şi un nou sistem de avertizare pentru deschiderea şi închiderea uşilor. Noua generaţie a trenurilor de metrou utilizează tracţiune asincronă cu noi tipuri de roţi cu tensiune scăzută şi cu emisie de zgomot diminuat. Utilizarea materialelor ecologice moderne asigură izolarea termică şi fonică de mare eficientă a vagoanelor. Locomotivele sunt dotate cu locuri speciale pentru scaune cu rotile. Toate vagoane sunt dotate cu sistem de climatizare, ventilaţie şi dezinfectare a aerului.

Cooperaţia dintre Metroul Tashkent şi MVM are o istorie lungă şi reciproc avantajoasă. Începând cu anul 1977 peste 20 de trenuri de metrou au fost livrate către capitala Uzbekistanului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb