Toshiba dă tonul excelenţei în portabilitate!

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 octombrie 2008

Noul model Toshiba xp1 XGA completează portofoliul videoproiectoarelor portabile furnizate de Toshiba

Toshiba anunţă prin SCOP Computers extinderea gamei de videoproiectoare portabile cu noul model Toshiba xp1 XGA. Cu o rezoluţie de 1024 x 768, noul echipament este conceput pentru a furniza imaginii o calitate superioară. Noul Toshiba xp1 XGA are integrat cipul Brilliant ColorTM , caracteristica remarcabilă pentru această categorie de produse. Datorită acestui cip Brilliant ColorTM, noul echipament lansat de Toshiba, furnizează utilizatorului culori naturale, vibrante, ce conferă imaginii o calitate desăvârşită.

Designul elegant şi performanţa impresionantă, face ca micutul videoproiector să devină indispensabil activităţii de afaceri. Cu o luminozitate de 2200 ANSI şi un contrast de 2000:1, Toshiba xp1 devine un videoproiector utilizabil în orice condiţii, fiind ideal pentru o gamă întreagă de aplicaţii business.

Cu dimensiuni reduse şi cântărind în jur de 2 kg, videoproiectorul Toshiba xp1 devine partenerul perfect pentru calatoriile de afaceri. În plus, rezoluţia XGA a videoproiectorului Toshiba xp1 are o raţie de 4:3 cu opţiuni de 16:9.

În ceea ce priveşte modelul Toshiba xp1, performanţa echipamentului este furnizată la un preţ atractiv. Designerii Toshiba s-au concentrat pe calitatea imaginii şi strălucirea acesteia când au creat modelul xp1, îndeplinind acest obiectiv prin integrarea tehnologiei Brilliant Colour TM. Dezvoltată de Texas Instruments, tehnologia Brilliant Color TM garantează nuanţe naturale, vibrante, adâncime şi strălucire a culorilor, totul pentru o calitate superioară.

Videoproiectorul Toshiba xp1 este companionul ideal pentru activităţile zilnice. Acesta oferă o gamă largă de conexiuni incluzând RGB ( D-sub 15), S-Video inputs, Composite Video( RCA) input şi poate suporta rezoluţii de până la 480i, 480p, 576i, 576p, 720 p şi 1080i. Toshiba xp1 oferă, de asemenea compatibilitate şi pentru formatele de PC-uri de genul: VGA, SVGA, XGA si SXGA comprimat.

"Videoproiectorul Toshiba xp1 aduce noutatea în ceea ce priveşte portofoliului nostru de echipamente portabile", explică Gerd Holl, General Manager Toshiba. "Calitatea remarcabila a imaginii a fost scopul principal in proiectarea acestui echipament, tehnologia Brilliant Color TM fiind introdusa fara a fi luat in calcul costul echipamnetului". Greutatea redusă a videoproiectorului îi conferă flexibilitate ridicată, fiind perfect pentru birou sau călătorii de afaceri.

Similar cu modelul xp1XGA, Toshiba a creat şi modelul xp2 XGA, ce oferă în plus o luminozitate de 2500 ANSI, celelalte caracteristici rămânând identice cu cele ale modelului Toshiba xp1 XGA.

Noile modele sunt disponibile în reţeaua partenerilor SCOP Computers.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb