"Toshiba" lansează o nouă serie X de videoproiectoare cu tehnologie LCD

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 octombrie 2008

"Toshiba" anunţă prin SCOP Computers, lansarea pe piaţa din România a noii serii x, cuprinzând modelele: x100, wx100, x150, x200 si wx200. Noile videoproiectoare bazate pe tehnologia LCD, însumează o serie de carateristici tehnice extraordinare incluzând şi ajustarea automată a geometriei imaginii - atât pentru rezoluţia XGA (1,024 X 768) în cazul seriei x, cât şi pentru rezoluţia WXGA (1,280 X 800) pentru modelele wx. Toate modelele prezintă funcţia Instant Shutdown, ce asigură oprirea imediată, dar elegantă a echipamentului. În plus, sunt modele ideale pentru prezentări care necesită mobilitate, cântărind sub două kilograme fiecare.

Modelul de vârf al seriei, Toshiba x200 se poate lăuda cu o caracteristică-cheie, aceea de ghidare vocală. Această funcţie este secondată de reproducerea impresionantă a culorilor, rezultat al îmbinării tehnologiei LCD cu cipul de optimizare al culorii NCE5. Ca şi la modelul Toshiba wx200, conexiunea la reţea se realizează uşor, datorită funcţiei Windows VistaTM Network.

Funcţionare simplă - nu doar în mişcare

"Toshiba" pune accentul pe mobilitate, pe încorporarea unor caracteristici extraordinare şi oferirea unei calităţi a imaginii de necontestat pentru noile sale modele. Prezentările susţinute au garanţia unei desfăşurări simple, fără incidente, chiar din configurarea iniţială realizată cu Full Auto Keystone. De exemplu, în cazul în care proiectorul nu este poziţionat în unghi drept faţă de suprafaţa de proiecţie, intervine o corectare automată pentru a reproduce imaginea perfectă. Iar prezentarea poate fi oprită la fel de simplu cum a început, datorită funcţiei de oprire rapidă.

O caracteristică particulară, este cea a modelului Toshiba x200, şi anume funcţia inovativă de ghidare vocală. Dacă semnalul nu este disponibil, dacă filtrul trebuie curăţat sau dacă se doreşte doar o verificare a statusului proiectorului, această funcţie oferă toate aceste informaţii. Pentru utilizatorii de Windows Vista, modelele Toshiba x200 şi Toshiba wx200 sunt optimizate pentru o conectare uşoară la reţea, prin RJ45 LAN sau Wireless LAN, fără să necesite software adiţional. În concordanţă cu noile tendinţe, cele două modele wide XGA, Toshiba wx100 şi Toshiba wx200 prezintă un format 16:10. Acest format permite proiectarea unor pagini sau grafice realizate în Excel, fiind capabil să afiseze cu 30% mai multă imagine decât XGA.

Cea mai bună reproducere a culorii din clasa sa

Pentru a reuşi prezentarea unică şi extraordinară a culorilor prin modelele x150 şi (w)x200, Toshiba a sporit avantajele tehnologiei LCD prin adăugarea unui chip propriu Mark 5 NCE (Natural Colour Enhancer) care asigură şi mai multă strălucire şi luminozitate imaginii.

Protecţie împotriva accesului neautorizat

Proiectoarele business Toshiba au un înalt grad de securitate. Noile modele au posibilitatea setării unei parole de patru caractere, cod ales de utilizator ca protecţie împotriva utilizării neautorizate. Funcţia Logo adaugă unicitate prezentărilor de afaceri chiar şi în pauze, prin crearea unui logo personalizat pentru display atunci când proiectorul este pornit sau când nu se transmite nici un semnal. În plus, această funcţie "marchează" proiectorul pentru securitatea sa sporită.

Caracter multilateral al conexiunilor

Noile proiectoare Toshiba sunt pregatite pentru a face faţă provocărilor utilizării zilnice. Toate modelele deţin două conexiuni RGB (D-sub15), audio, video (1xRCA) şi S-Video. Modelul Toshiba x150 deţine interfaţa USB. Ridicându-se la statutul de model reprezentativ al seriei, Toshiba x200 are şi un port HDMI pe lângă interfaţa USB. Toate semnalele obişnuite de până la 1080p pot fi procesate.

"Modele Toshiba din seria x ofera mai mult decât poate oferi un proiector nou din clasa mobilă. Ne-am concentrat pe dezvoltarea unor inovaţii pasionante pentru a face funcţionarea acestor proiectoare mult mai uşoara şi mai comodă decât era până acum. Zgomotul redus, dimensiunile compacte, greutatea mică şi culorile spectaculoase sunt doar câteva din caracteristicile principale ale seriei", explică Gerd Holl, General Manager Toshiba. "În plus, am pus pe primul plan şi designul ca un element cheie al proiectoarelor noastre - până la urmă, acestea sunt menite sa fie parteneri ideali pentru afacerea de zi cu zi."

Modelul Toshiba X100, este disponibil în reteaua partenerilor SCOP Computers, de la sfârşitul lunii octombrie, restul modelelor din serie fiind disponibile începând cu luna noiembrie.

Despre SCOP

SCOP este una dintre principalele companii IT din România, cu o tradiţie de peste 14 ani în acest domeniu. Cifra de afaceri totală obtinută în 2007 a fost de circa 100 milioane de EURO. Începând cu anul 2007, SCOP are o nouă structură, fiind formată din trei companii distincte: SCOP Computers - distribuţie IT; Chara Software - soluţii software de business - ERP şi CRM; Docentris - soluţii de procesare şi management al documentelor. Grupul SCOP are în prezent peste 220 de angajati, parteneriate cu peste 30 de producatori de renume internaţional şi o retea de distribuţie naţională formată din peste 1200 de parteneri.

Despre Toshiba Projection & Display Technology

Divizia Toshiba Projection & Display Technology (PDT) furnizează pe piaţă un portofoliu cuprinzător de videoproiectoare. Produsele lor se adresează tuturor grupurilor de utilizatori business sau home cinema.

Pe segmentul proiectoarelor profesionale, Toshiba face diferenţa între gama de proiectoare mobile (care cântăresc până în 3 kg) şi gama de proiectoare performance (pentru utilizare în cadrul unor conferinţe dar şi cele instalate permanent). PDT are, de asemenea, echipamente care se adresează şi segmentului de home cinema.

Ca furnizor de sisteme, Projection & Display Technology, este implicată să dezvolte soluţii complementare pentru prezentări mobile şi aplicaţii wireless LAN. PDT distribuie produse în peste 50 de ţări din Europa, Orientul Apropiat şi Africa. Toshiba are peste 166,000 angajaţi în întreaga lume şi aproximativ 4200 de angajati în Europa.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb