TURCAN:  "Dragnea se luptă cu Justiţia, Toader cu fantomele, profesorii nu-şi primesc salariile"

V.D
Politică / 16 februarie 2018

Raluca Turcan (Sursa foto: Facebook)

Raluca Turcan (Sursa foto: Facebook)

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, astăzi, că, în timp ce Liviu Dragnea se luptă cu Justiţia şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, cu "fantomele", profesorii nu îşi primesc salariile, iar când le vor primi, acestea vor fi scăzute. Ea susţine că ministrul Finanţelor trebuie să ia măsuri pentru a împiedica plecarea profesorilor din ţară şi solicită public revenirea la plata salariilor profesorilor prin autorităţile locale, nu prin Ministerul Educaţiei.

"În ţară, lumea e revoltată! Dragnea se luptă cu Justiţia, Toader cu fantomele, profesorii nu-şi primesc salariile. Când le vor primi, doar unii vor fi bucuroşi că nu au scăzut. Suntem deja în a doua lună în care salariile întârzie. Contabilii ne transmit că sunt sufocaţi de calcule, hârtii, incertitudine", a scris Raluca Turcan pe contul său de Facebook.

Ea susţine că aceste probleme au apărut după ce PSD-ALDE a decis modificarea Codului Fiscal, iar legea salarizării garantată de Liviu Dragnea şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a dus la situaţia în care "personalul auxiliar sau profesorii angajaţi cu jumătate de normă sau plătiţi cu ora vin cu bani de acasă".

"Problemele privind plata salariilor au apărut odată cu modificările la Codul Fiscal şi de când Guvernul PSD-ALDE a decis să plătească salariile în mod centralizat, direct de la Minister, nu prin autorităţile publice locale. În plus, modificările făcute prin legea garantată de Liviu Dragnea şi Olguţa Vasilescu au dus la situaţii în care personalul auxiliar sau profesorii angajaţi cu jumătate de normă sau plătiţi cu ora vin cu bani de acasă, la finalul unei luni de muncă. Din cauza deselor modificări legislative, a debandadei din Ministerul Educaţiei şi a delăsării, nici astăzi nu au fost trimise spre plată salariile profesorilor, în condiţiile în care luna trecută au întârziat aproape zece zile", mai susţine deputatul liberal.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Vorbesti prostii ,doamna!Ce sa faca profesorii in strainatate?Sa mature strazileStiti de ce li se spunea(inainte de1944)moftangii?Erau plini de mofturi si nu stiau sa faca multe lucruri(nici macar sa scimbeo sguranta la tabloul electric)O spune cineva care atrait intre ei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb