Twister intră pe piaţa francizelor de retail IT din România

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 iunie 2007

Twister intră pe piaţa francizelor de retail IT din România

Compania vizează pentru acest an o cifră de afaceri de 26 de milioane de dolari

Twister, reţeaua de magazine de distribuţie IT dezvoltată de Tornado Sistems se extinde prin franciză. Lansat în 2002 de către Tornado Sistems, Twister a fost conceput ca un program destinat în exclusivitate partenerilor companiei - posesori ai unui spaţiu comercial dedicat - fiind un concept de retail IT, co-branded, menit să stimuleze vânzările de produse furnizate de Tornado Sistems şi să ofere totodată partenerilor săi instrumentele necesare menţinerii şi creşterii afacerii lor. Reţeaua Twister cuprinde 95 de magazine în 52 de oraşe ale ţării, din 40 de judeţe.

Twister va asigura partenerilor know-how-ul şi resursele de care au nevoie pentru a creşte rapid, dar şi o imagine unitară, ce va permite promovarea în condiţii avantajoase şi va crea efectul de recunoaştere din punct de vedere al clientului final. Cei care vor dori să achiziţioneze franciza vor avea la dispoziţie o afacere la cheie care va beneficia constant de suport şi consultanţă, de la alegerea locaţiei, modele de merchandising şi optimizare a vânzărilor până la informaţii legate de dinamica şi structura stocurilor, inclusiv consiliere privind rotaţia produselor expuse, modificările trimes­triale de ambient interior sau punerea în evidenţă a promoţiilor lunare. Partenerii Twis­ter vor beneficia de un sistem de management performant, soluţie ERP specializată pentru retail, soluţii financiare inovative şi se vor putea bucura de avantajele oferite de campaniile naţionale de imagine.

Noul concept de retail pune accent pe fiecare metru pătrat de magazin şi pe crearea unui ambient care să transmită confortul şi plăcerea de a cumpăra.

Compania a deschis în Bucureşti primul magazin ce se aliniază noului concept de retail, un magazin pilot, unde partenerii vor avea ocazia să încerce şi să testeze noile produse din portofoliu, precum şi acces la informaţii, resurse şi soluţii eficiente de mercantizare la punctul de vânzare.

Echipa Twister va oferi asis­tenţă partenerului francizat pe toată perioada premergătoare deschiderii magazinului, de la instruirea personalului în managementul relaţiei cu clientul şi tehnici de vânzare, la training de produs şi service, cursuri de management şi marketing.

Cătălin Ionescu, Director Executiv Twister, a declarat: "Pentru moment ne concentrăm pe atragerea şi calificarea partenerilor deja existenţi în reţeaua de magazine Twister. Până la jumătatea lui 2008, ne propunem să transformăm 60 de magazine din reţea în unităţi francizate. Sistemul este însă deschis. Vom începe un amplu proces de recrutare de parteneri care să se alăture celor existenţi. În 2007, vizăm o cifră de afaceri de 26 de milioane de USD, iar până în 2009 intenţionăm să creştem reţeaua la 100 de magazine".

În ceea ce priveşte costurile deschiderii unui astfel de magazin, investiţia medie per magazin este de 10 mii de euro. Locaţiile vizate sunt cele stradale sau în centrele comerciale din oraşele cu peste 75.000 de locuitori, cu o suprafaţă medie de 80 mp.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb