Up România lansează serviciul SMS pentru tichetul de masă electronic

Amalia Pană
Companii / 4 aprilie 2016

Up România informează, printr-un comunicat transmis astăzi redacţiei, ca a lansat serviciul SMS pentru tichetul de masă electronic.

Tichetul de masă electronic de la Up România are o platformă SMS, menită să informeze utilizatorul în timp real despre tranzacţiile efectuate şi soldul rămas pe card. Deţinătorul unui card de masă Cheque Dejeuner va fi informat cu privire la data de alimentare a contului său şi valoarea tichetelor din cont. Serviciul SMS asociat cardului de masă este conceput să ofere transparenţă şi control utilizatorului asupra propriilor cheltuieli.

Pe lângă serviciul SMS, cardul Up va beneficia şi de o aplicaţie telefonică care se va putea descărca de pe App Store sau Google Play. Odată instalată, aplicaţia Up Mobile permite consultarea soldului de pe card, data alimentării şi valoarea tichetelor de masă, se mai arată în comunicat.

Elena Pap, director general Up România, precizează că: "Niciodată nu a fost mai simplu ca acum pentru angajatori să implementeze soluţii de motivare şi stimulare a salariaţilor. Tichetul de masă este un astfel de instrument, iar pentru acei angajaţi care iubesc tehnologia, care fac în general plăţi online sau cu cardul şi nu au bani cash asupra lor, cardul de masă este o modalitate modernă prin care îşi pot plăti masa de prânz. Un mare avantaj al tichetului de masă electronic este că acesta permite folosirea unor fracţii din valoarea unui tichet, fără a pierde însă controlul asupra tranzacţiilor efectuate, utilizatorul având posibilitatea permanentă de a fi informat prin SMS, aplicaţie telefonică sau platformă online asupra valorii tichetelor şi cheltuielilor operate".

Mai mult, tichetul electronic de masă beneficiază de aceleaşi avantaje fiscale ca şi tichetul pe hârtie: scutirea de la plata taxelor social-salariale, deductibilitate la plata impozitului pe profit, precum şi un cost pentru angajator cu aproximativ 40% mai mic. De asemenea, pentru magazinele partenere tichetele de masă electronice aduc decontarea imediată a sumelor utilizate, potrivit sursei citate.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb