USB Drive 32GB Store "n" Go Executive şi Mini Swivel de la Verbatim pentru stocare eficientă

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 februarie 2009

Verbatim îşi extinde gama de produse USB Store "n" Go cu două noi modele de stick-uri USB cu capacitatea de 32GB - modelul USB Executive care dispune de viteze de scriere/citire excelente pentru utilizatorii profesionişti şi modelul USB Mini care dispune de un capac rotativ. Cu o capacitate de stocare echivalentă cu cea a 45 de CD-uri, ambele modele sunt ideale pentru utilizatorii care transportă date de mari dimensiuni. USB Executive şi Mini Swivel sunt disponibile imediat în magazine la un preţ de 355,50 LEI/bucata respectiv 337,50 LEI/bucata pentru Mini Swivel.

Dispozitivul Store "n" Go Executive USB este optimizat pentru performanţe maxime şi oferă rate de transfer de până la 200x (30MB/sec) pentru citire şi 80x (12MB/sec). Design-ul este realizat cu stil, culoarea argintie şi învelişul protector fabricat din cauciuc asortându-se perfect cu orice laptop sau PC. Vitezele de citire şi de scriere pentru The Mini Swivel sunt de 11MB/sec, respectiv 8MB/sec.

Interfaţa USB pentru modelul Executive este protejată de un sistem retractabil iar pentru Mini Swivel de un capac rotativ, ambele modele având preinstalat şi un software de criptare asigurând siguranţa datelor stocate. Un LED de culoare albastră indică momentele în care pe stick sunt efectuate operaţii de scriere sau de citire. Asemănător celorlalte produse, Verbatim oferă pentru cele două modele suport gratuit online.

Începând cu 1969, Verbatim a conturat şi a dezvoltat tehnologia de stocare a datelor - de la Floppy Disk-uri şi medii de stocare Magneto-Optice, CD-uri şi DVD-uri până la cele mai recente formate High Definition Blu-ray. Mai mult, Verbatim oferă produse de calitate în domeniile dispozitivelor portabile USB, Card-uri de memorie flash şi hard disk-uri externe, dar şi o mare varietate de accesorii pentru PC. Verbatim este parte a Mitsubishi Chemical Group şi beneficiază de un department excepţional de cercetare şi dezvoltare. Cu ajutorul acestor inovaţii, Verbatim a jucat un rol cheie în conturarea pieţei mediilor de stocare. Controalele de calitate ultra-stricte desfăţurate în timpul procesului de fabricaţie, asigură calitatea produselor Verbatim, câştigătoare în numeroase teste comparative internaţionale. Compania este lider pe piaţa europeană a mediilor optice.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb