Valeriu Gheorghiţă nu crede că anul viitor va fi nevoie de o nouă campanie de vaccinare

S.B.
Miscellanea / 22 ianuarie 2021

Valeriu Gheorghiţă nu crede că anul viitor va fi nevoie de o nouă campanie de vaccinare

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, nu crede că anul viitor va mai fi nevoie de o campanie de vaccinare, informează news.ro.

În cazul în care va mai fi nevoie de vaccinare, Gheorghiţă crede că s-ar putea face prin intermediul medicilor de familie, întrucât posibil să existe mai multe vaccinuri care nu necesită condiţii speciale. În plus, Gheorghiţă precizează că, dacă se ajunge la imunizarea colectivă, circulaţia virusului va scădea.

Valeriu Gheorghiţă a fost întrebat, joi seară, la B 1 TV, dacă la anul ne vom mai vaccina şi a precizat: "Eu cred că nu vom mai avea o altă campanie de vaccinare şi, chiar dacă va fi nevoie de continuarea vaccinării împotriva COVID-19, cred că acest lucru poate să intre pe structura normală a Programului Naţional de Vaccinare, prin reţeaua de medicină de familie, pentru că la acel moment sperăm să avem suficiente vaccinuri care să nu necesite condiţii speciale de păstrare şi de distribuţie".

Gheorghiţă este de părere că circulaţia cirusului va scădea, odată cu vaccinarea cât mai multor persoane.

"La nivel global există un demers de accelerare a vaccinării colective şi de atingere a imunizării colective. Dacă vom reuşi, într-un an-un an şi jumătate să avem 5 miliarde de persoane imunizate circulaţia virusului va scădea şi se va reduce la nivel de cazuri sporadice, sezoniere şi nu mai are impactul acesta epidemic să impună vaccinare", a mai declarat Valeriu Gheorghiţă.

Acesta a afirmat că "foarte probabil că acest virus va rămâne un virus circulant în populaţie, mai ales în sezonul rece", potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 26 )

  1. absolut adorabil omul asta :)

    toti traiesc cu impresia ca in 2021 se termina pandemia. 

    o sa repet pana obosesc si ma usuc : se termina in perioada trimestrului 2/ 2022 (martie-aprilie 2022).  

    Asteptati primavara 2021 (aprilie-iunie 2021) pentru a evalua veridicitatea celor spuse de mine.  

    1. "Asteptati primavara 2021 (aprilie-iunie 2021) pentru a evalua veridicitatea celor spuse de mine. "

      am scris asta pentru ca am mai zis si repet: intre martie/aprilie si iunie 2021 se va manifesta o noua tulpina covid (covid 21) in mod absolut turbat la nivel mondial - fapt ce va chema (zic "specialistii civilizati") o carantinare extinsa la nivel mondial si va impinge revenirea la normal spre trim.2 / 2022.  

    Ce vă ascund acești fasciști este că nu exista imunizare colectivă într-o populație decat cea realizată în mod spontan în contact cu virusul.

    Vacinurule nu ai adus niciodată în viața lor imunitate colectivă, doar individuala.

    Așa că, o să ne trezim că ne vom vaccina și vom păstra în același timp masurile fascit totalitare până în 2022 ceea ce este inacceptabil. 

    1. Asa te-ai trezit tu, postacule!

      Filozofand prosteste, conform listei primite: "Vacinurule nu ai adus niciodată în viața lor imunitate colectivă, doar individuala". Si colectivitatea nu o fi oare suma indivizilor? 

      Dar cum crezi tu ca au fost eradicate poliomelita, variola si multe altele? 

      Asa cum explici tu, savant cititor de fituici?: "imunizare colectivă într-o populație decat cea realizată în mod spontan în contact cu virusul"

      Mai sa fie... 

      mi se pare ca Rafila (sau Arafat) abera ca pana in 2023 o sa mergem cu masca pe fata chiar daca e atins pragul de 75% vaccinati ....

      oameni dusi cu pluta... astia au uitat cum e treaba cu mamaliga romaneasca.. sta,sta,sta si cand bubuie ...  

      eu am mai zis , romanii nu au exercitiul comunicarii democratice - in fata presiunilor TAC dand impresia conducatorilor ca totul ruleaza bine. Dar de fapt acumuleaza furie. Care furie explodeaza neasteptat la un moment dat!  

      Asa sunt romanii ... mai tepari nitel! :))  

      Auzi tu... 3 din 4 vaccinati si masca mentinuta pana in 2023... pe bune?  

      amice anonim....ti-ai ales prost exemplele... foarte prost!

      ia investigheaza ce drame au produs primele versiuni de vaccinuri anti-polio (paralizii, avc-uri, etc) ... si la fel la anti-variola (deces subit)... 

      cauta, internetul iti sta la dispozitie :) hai, cauta, inteleptule!  

      Intre timp, revenind in prezent... ma crezi ca eu ma rog ca astia sa atinga mai rapid pragul de 75% vaccinati? Doar ca eu nu voi fi printre ei!  

      Amice sub acoperire (Ban.Cher),

      Ai auzit pana acum, daca esti roman, de zicala: "Chinurile facerii"? Sau de costurile si sacrificiile necesare si acceptate pentru un scop vital (mesterul Manole)? Sau de cati soldati au murit pentru a castiga o batalie? 

      Citeste, in loc de replica, chiar din ceea ce scie Bursa mai jos: 

      ...adica

      Strategia anti-covid prezentata de JOE BIDEN: Mască obligatorie, vaccinare accelerată şi mai multe teste 

      Noul preşedinte american Joe Biden a semnat, chiar in prima zi de mandat, o serie de ordine executive pentru a aduce sub control pandemia de COVID-19. 

      Printre acestea se numără purtarea obligatorie a măştii pe aeroporturi şi în unele mijloace de transport în comun, accelerarea campaniei de vaccinare şi creşterea numărului de teste. 

      În plus, toate persoanele care ajung în Statele Unite vor trebui să prezinte un test COVID negativ şi să intre în carantină. 

      Joe Biden a declarat că strategia naţionala anti-COVID se bazează pe ştiinţă, nu pe politică. 

      El a criticat fosta administraţie pentru modul în care a gestionat criza sanitară. Preşedintele SUA le-a lansat americanilor provocarea de a purta mască în următoarele 100 de zile, pentru că 50.000 de vieţi ar putea fi salvate de acum până în aprilie prin purtarea măştii. 

      "Lucrurile vor continua să se înrăutăţească înainte să se îndrepte. Memorialul pe care l-am organizat acum două seri nu va fi ultimul, din păcate. Bilanţul deceselor va ajunge la 500.000 luna viitoare, iar cazurile vor continua să crească. Nu am ajuns în această situaţie peste noapte, este nevoie de luni de zile pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să fiu clar, vom reuşi, vom învinge pandemia şi naţiunii care aşteaptă acţiuni vreau să-i transmit clar că ajutorul este pe drum", a spus Joe Biden. 

      "Planul nostru începe cu o campanie agresivă, sigură şi eficientă de vaccinare pentru a ne atinge scopul de a administra 100 de milioane de doze în primele 100 de zile de mandat.Vom face tot ce vom putea pentru a vaccina gratis cât mai mulţi oameni şi pentru a înfiinţa mai multe centre de vaccinare, pentru a mobiliza mai multe echipe medicale care să vaccineze, vom mări stocurile de vaccinuri şi le vom livra cât mai rapid", a adăugat el.

      "Sau de cati soldati au murit pentru a castiga o batalie?"

      De ce romanii sa fie considerati "soldati" intr-o batalie fortata adusa in vietile lor de niste interese obscure?

      p.s. expresia "sub acoperire" aduce dupa sine o anume nota peiorativa. Eu sunt pur si simplu un gigel activ pe net. Dar m-a dotat natura cu intelegere larga si integrata si cu un IQ inalt. Adica nu sunt natural born sheep - gandesc si inteleg si argumentez outside of the box. Nu ai o problema cu asta nu?  

      Nu am, numai ca eu cred ca mai degraba esti un "Dorel", care se faleste cu "nota peiorativa" si intr-adevar cu un IQ de "born sheep"

    Ce sa zica si el

    1. hai ma ca e baiat frumos... da bine la oameni... e comunicator fain!

      cum il vad cucoanele (cel putin) ... cum se inteapa vesele! :)))

      o adevarata Venus din "Mila" ... :)) Milo voiam sa zic :))))))  

      Zic ca 17.500 de morti si 704.000 de infectati (plus cei dinafara) sunt romani. Tu, din fericire, nu esti printre ei. Te mai poti bucura, teoretic, daca batalia este castigata prin sacrificarea lor...

      Mai vrei si multi altii?! Salvarea ta si a noastra ti se par a fi interese obscure? 

      Exact ce am spus, spre deosebire de tine, care nu ai spus absolut nimic.Dar nimic!

      incerci cu mine o tactica de manipulare prin managementul vinei?

      nu tine cu mine, sa stii !  

      Da, sunt interese obscure! Sunt multe de zis.  

      De ce Romania si-a blocat propriul proiect de cercetare? Stim ca avem minti de elita aici, suntem unul dintre popoarele conducatoare ale Lumii! De ce s-a inchis fortat cercetarea de la Oncogen-Cantacuzino?  

      De ce toata lumea danseaza pe una si aceeasi melodie sanitara (sa o numim Marsul Funebru al lui Chopin?) condusa de cei de la Moderna si Pfizer (cu aceleasi persoane in spate) ?  

       

      De ce statele actioneaza atat de concertat - atat in bine cat si in rau?  

      Mai omule, sunt multe de ce -uri ! Nu doar cele de mai sus!  

      Dar chiar cred astia ca toti sunt prosti facuti galeata si nu se vede ceea ce fac?  

      De ce graba vaccinarii in masa cu un produs pentru care producatorul REFUZA sa isi ia responsabilitatea?  

      De ce sa am incredere in Moderna (investitia lui Gates) - firma care desi infiintata de ani de zile NU A PRODUS NIMIC ci a investit continuu doar in cercetare... ? Si brusc e adusa in prim-plan mondial impreuna cu ucigasul satanist de Gates care pozeaza in Mesia sanitar in fata lumii ?  

      De ce sa am incredere in Pfizer care NU a produs vaccinuri pana acum ci doar medicamente generice si mai multe medicamente de nisa ? Ei au 0 experienta in productia de vaccinuri ! La fel ca Moderna!  

      Si brusc vin cu ARNm si urla la toata lumea sa se injecteze ca niste bovine proaste care nu pun nici o intrebare!  

      Repet: am zeci de de ce-uri !  

      Sunt om si gandesc.  

      Nu am sa fiu hamsterul lor de laborator.  

      Refuz sa imi pun gandirea inalta intre paranteze pentru ca o autoritate slaba (Statul Roman) face sluj la niste straini satanisti care manipuleaza otravuri pentru a limita si controla evolutia numerica a speciei umane !  

      Uite imi donez vaccinul meu altuia care considera ca are nevoie.  

      Dovedesc ca sunt si un om bun, vezi ?  

      Sa-l ia altul si sa se duca cu el pe pustii !  

      Eu nu bag zeama satanista in mine!

      Nimeni nu te obliga (legal) sa te vaccinezi.

      Poate doar moral (in cazul in care nu ai contraindicatii), daca te gandesti si iti pasa de cei printre care si langa care traiesti, pe care ni-i mai jigni considerandu-i la gramada bovine (apropo de 'born sheep")! 

      Libertatea ta inceteaza atunci cand atinge libertatea celorlalti! 

      Iar eu am libertatea sa merg oriunde fara sa fiu obligat sa-i suport in preajma pe cei ca tine, focare si vectori ambulanti! 

      Dar mai lasa-ne cu oculta si stanismul mondial, si doar pentru simplul fapt ca uite, acum comunici (tot ce vrei!) chiar pe unul din canalele oferite printre altii tocmai de Bill Gates! 

      In rest, pot accepta orice discutii rationale, argumentate, chiar daca nu sunt de acord cu punctele de vedere exprimate. 

      Asa cum spunea Winston Churchill:  

      1. “Dacă trebuie sa treci prin Iad, continuă să mergi, nu te opri.” 

      2. “Ai duşmani? Foarte bine. Înseamnă că, la un moment dat în viaţa ta, ţi-ai susţinut un punct de vedere.” 

      3. “Ca să evoluezi, trebuie să te schimbi, astfel că, dacă vrei să fii perfect, trebuie să te schimbi des.” 

      5. “Nu îmi fac niciodată griji pentru o acţiune, ci pentru lipsa ei.” 

      6. “Succesul înseamnă să treci de la un eşec la altul fără să îţi pierzi entuziasmul.” 

      7. “Nu vei ajunge niciodată la finalul călătoriei tale, dacă te opreşti să arunci cu pietre în fiecare câine care latră.” 

      Si cu asta, am inchis subiectul!

      cata intelepciune intr-un singur mesaj! :)

      vezi ca eu nu am postat de genul "oculta mondiala" ... nu consum chestii de genul asta.  

      Subiectul nu il inchizi tu.  

      Nu ai acesta autoritate. :)  

      "Libertatea ta inceteaza atunci cand atinge libertatea celorlalti! " 

      Libertatea mea nu inceteaza nicaieri! E ubicua si e deasupra a orice!  

      ...dar vad ca tu l-ai citit pe Sartre cu ideile lui despre libertate. Bravo! :)  

      Am spus ca il inchid in ceea ce ma si te priveste!

      Dar ma obligi sa Il inchid cu un citat (ghici din cine?) 

      "Da, sunt interese obscure! Sunt multe de zis. Dovedesc ca sunt si un om bun, vezi ? Sa-l ia altul si sa se duca cu el pe pustii ! Eu nu bag zeama satanista in mine!. Libertatea mea nu inceteaza nicaieri! E ubicua si e deasupra a orice!" 

      Oare, pe ce lume? Si in care timp? 

      Daca asta nu e "oculta" ce este? 

      Esti "bunul samaritean", dar cu inclinatii evident dictatoriale (Hitler sau Stalin). Spun cu inclinatii, pentru ca eu cred ca esti doar un sarman manipulat usor, pe un fond de labilitate psihica evidenta. 

      Daca ai copii si ii trimiti la scoala, cum ti-ai dori sa fie colegii lor si profesorii, vaccinati sau nu?

      Din afirmatiile tale inteleg ca nu, ca pentru tine este zeama satanista. Dar pentru ei ce ar insemna? Protectia ta, nu-i asa? 

      mai degraba , o fetita pentru tine , chiar daca insisti sa pari altceva !

      "eu cred ca esti doar un sarman manipulat usor, pe un fond de labilitate psihica evidenta. "

      nu mai meriti dialogul cu mine. 

      Ai ghicit din cine este citatul? Daca nu, vezi mai sus la

      3.4. fără titlu (răspuns la opinia nr. 3.2) 

      (mesaj trimis de Ban.Cher.Vali în data de 22.01.2021, 11:08) 

      Surpriza, nu? 

      De acord, dialogheaza singur!

      Poate doar asa iti poti depasi conditia si satisface orgoliu si infatuarea care mascheaza lipsa de consistenta.... 

    A cazut din pat si a vorbit...

    1. Care din ei?

      De ce atâta ura ascunsa în Subconștientul oamenilor ??? Numai prostii urăsc.! Numai prostii adevărați sunt rai !.

    Vad ca Ban.Cher.Vali si cristian sunt abonati de serviciu, priceputi la toate, a toate stiutori si buni cunoscatori ai tuturor subiectelor: buni sfatuitori, care acum isi testeaza si capacitate de manipulatori...

    Era sa zic "influenceri", dar acestia se prezuma ca o fac cinstit, din convingere sau din loby declarat, nu pe un pumn de arginti.... 

    1. eu nu iau nici un ban de la nimeni.

      ar fi bine daca as lua bani din comunicare online. 

      din pacate nu e cazul. 

      eu sunt doar un tip mai comunicativ 

      ceea ce nu opreste ci indeamna si pe altii sa iti exprime opiniile aici 

      de multe ori am vazut discutii intense si foarte interesante aparand !

      iata plata mea - schimburile de idei!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb