Vânzările PlayStation3 depăşesc 3,8 milioane de unităţi în lume, în perioada sărbătorilor

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 ianuarie 2010

Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) anunţă vânzări de 3,8 milioane console PlayStation3 (PS3) în perioada celor cinci săptămâni de sărbători de iarnă, începând cu ultima săptămână a lunii noiembrie 2009, la nivel internaţional. Vânzările platformei PS3 au crescut cu 76% în comparaţie cu vânzările din aceeaşi perioadă a anului anterior, stabilind un nou record ale vânzărilor hardware PS3, din perioada unei vacanţe.

Titluri de jocuri interesante şi mult aşteptate pe suport Blu-ray au fost lansate pentru sistemul PS3 în perioada vacanţei de iarnă, cu ajutorul continuu al dezvoltatorilor şi distribuitorilor de jocuri de-a lungul planetei. Noutăţile includ titluri franciză foarte importante, care au contribuit semnificativ la vânzările de hardware PS.

În 2010, SCEI va continua să inoveze pentru a extinde numărul de titluri disponibile pentru PS3, cu jocuri foarte aşteptate, precum God of War 3, Gran Turismo5, MAG, Heavy Rain şi ModNation Racers. Compania va îmbogăţi conţinutul şi serviciile disponibile în reţeaua PlayStation, simultan cu apropierea unei audienţe mai largi, prin introducerea unui nou Motion Controller , cu o amplă varietate de titluri. De asemenea, experienţa universului 3D, prin jocuri şi filme 3D stereoscopice, posibilă numai pe platforma PS3, va reprezenta un avantaj important câştigat de utilizatorii PS3.

Recunoscut drept un lider global şi o companie responsabilă cu evoluţia soluţiilor de divertisment computerizat, Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) produce, distribuie şi este responsabilă cu marketingul consolelor de joc PlayStation, a sistemelor PlayStation2, a sistemelor portabile PSP (PlayStationPortable) şi a sistemelor PlayStation3 (PS3). PlayStation a revoluţionat divertismentul pentru acasă, prin introducerea procesării grafice 3D avansate, în timp ce PlayStation 2 duce mai departe revoluţia PlayStation ca centrul divertismentului în reţea, de acasă. PSP reprezintă un sistem de divertisment portabil care permite utilizatorilor să se bucure de jocurile 3D, cu o redare grafică de calitate superioară şi sunet stereo de înaltă fidelitate. PS3 reprezintă un sistem computerizat avansat, încorporând procesarea Cell, cu o putere de supercomputing. Cu sediul în Tokyo, Japonia, SCEI reprezintă o divizie de afaceri separată de Sony Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb