Vânzările Roche au crescut cu 4% în primul trimestru al anului

Ioana Dogaru
Companii / 21 aprilie 2016

Grupul Roche a înregistrat o creştere de 4% a vânzărilor globale, în primul trimestru al anului, aceastea ajungand la 11,2 miliarde de euro, potrivit unui anunţ al companiei.

Vânzările Diviziei de Farmaceutice a Roche au crescut cu 4% în primul trimestru al anului 2016, cumulând 8,9 miliarde de euro, pe baza cererii crescute pentru medicamente destinate tratamentului afectiunilor oncologice, cum ar fi cancerul colorectal, leucemia limfatica sau cancerul de sân. De asemenea, au fost înregistrate rezultate pozitive ale unor medicamente noi utilizate în tratarea cancerului de piele şi cancerului pulmonar. În Europa, vânzările Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche au înregistrat o creştere de 5%, în timp ce vânzările au crescut cu 3% in Statele Unite si cu 4% în Japonia.

În ceea ce priveste performantele Diviziei de Diagnostic, vânzările au crescut cu 5% pînă la 2,3 miliarde de euro, susţinute in principal de creşterea puternică inregistrata in Zona Asia-Pacific (+16%) şi America Latină (+21%).

Vânzările din Europa, Orientul Mijlociu şi EMEA au crescut cu 1%, în timp ce în America de Nord au rămas stabile, iar în Japonia au scazut cu 3%. Vânzările produselor Diabetes Care, destinate monitorizarii glicemiei, au fost influenţate de condiţiile dificile de piaţă, în special în America de Nord.

"Am început anul cu o creştere solidă a vânzărilor atât în diviza de Farmaceutice cât şi în cea de Diagnostic. Procesul de aprobare a unor medicamente importante aflate în faza de cercetare este în plină desfăşurare. Food and Drug Administration (FDA) din Statele Unite a acordat revizuirea prioritară în două noi indicaţii pentru un medicament de imuno-oncologie şi o utilizare terapeutică nouă pentru un alt medicament folosit pentru tratarea sclerozei multiple progresivă primară. Per total, suntem în grafic pentru îndeplinirea obiectivelor pentru anul 2016", a declarat Severin Schwan, CEO, Roche.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb