Vertiv proiectează dublarea capacităţii globale de producţie pentru aparatura de comutare Switchgear

F.D.
Companii / 19 ianuarie

Vertiv proiectează dublarea capacităţii globale de producţie pentru aparatura de comutare Switchgear

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a anunţat astăzi că şi-a mărit capacitatea afacerii cu mai mult de 100% pentru aparatura de comutare (Switchgear), bare de distribuţie a energiei (Busway) şi soluţii modulare integrate (IMS) după achiziţia firmelor E&I Engineering şi PowerBar Gulf producătoare de switchgear, busway şi IMS în noiembrie 2021 şi anticipează dublarea în continuare a capacităţii cu extinderi până la sfârşitul anului 2025, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, planurile de extindere permit Vertiv să susţină angajamentele actuale şi să accelereze cererea clienţilor pentru infrastructura de alimentare a centrelor de date, în special pentru unităţile de colocare şi hyperscale, incluzând aplicaţii pentru AI şi procesare de înaltă performanţă.

În cei doi ani de la achiziţionarea E&I Engineering şi PowerBar Gulf, Vertiv şi-a extins amprenta globală de producţie pentru switchgear, busbar şi soluţii de alimentare modulare prin deschiderea de noi unităţi şi mărirea producţiei la unităţile existente, având ca rezultat peste 1000 de locuri de muncă suplimentare în producţie până la finalul lui 2023.

Cu planuri de extindere suplimentare în desfăşurare, Vertiv se aşteaptă să dubleze capacitatea sa de producţie pentru switchgear, busbar şi soluţii modulare în următorii doi ani.

"Când am achiziţionat afacerea cu aparate de comutare (switchgear) şi bare de distribuţie (busbar) pentru a completa portofoliul nostru de gestionare a energiei end-to-end pentru centre de date şi alte aplicaţii comerciale şi industriale critice, am anticipat că setul de produse ne va permite să oferim clienţilor noştri o valoare mai mare şi soluţii superioare", a declarat CEO-ul Vertiv, Giordano (Gio) Albertazzi. "Odată cu accelerarea creşterii traficului de date, stimulată de accelerarea rapidă a AI, cererea actuală depăşeşte proiecţiile pe care le-am formulat la momentul achiziţiei E&I. Vertiv satisface accelerarea cererii investind în crearea de capacităţi în zone şi locaţii cheie, extinzând operaţiunile noastre la nivel mondial şi satisfăcând flexibil cererea viitoare pentru managementul energiei."

Albertazzi a mai remarcat că accelerarea AI şi a altor tipuri de procesare de înaltă performanţă (HPC) generează cerere de capacitate şi inovaţie în portofoliul de oferte al companiei, inclusiv energie, management termic şi soluţii modulare prefabricate. "Investiţia în capacităţi suplimentare în toate regiunile globale se aliniază cu strategia noastră de a permite creşterea industriei şi de a construi un lanţ de aprovizionare rezilient", a spus Albertazzi.

Extinderea capacităţii Vertiv pentru switchgear, busbar şi IMS prin utilizarea sporită şi extinderea amprentei are loc în Carolina de Sud (Statele Unite), Mexic, Slovacia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda şi Irlanda de Nord.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb