Vertiv publică primul Raport de mediu, social şi de guvernanţă

V.G.
Companii / 20 septembrie 2022

Vertiv publică primul Raport de mediu, social şi de guvernanţă

Documentul evidenţiază eforturile Vertiv în ceea ce priveşte eficienţa energetică şi a apei, aspectele legate de diversitate, echitate şi incluziune (DE&I), siguranţa şi alte activităţi de mediu, sociale şi de guvernanţă (ESG).

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a publicat raportul inaugural de mediu, social şi guvernanţă (ESG), primul raport public al companiei privind activităţile sale ESG, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Raportul prezintă abordarea Vertiv în ceea ce priveşte eficienţa energetică şi a apei, diversitatea, echitatea şi incluziunea (DE&I), sănătatea şi siguranţa angajaţilor şi alte subiecte legate de ESG. Conţinutul abordat în raport serveşte drept baza de referinţă pe care organizaţia îşi va construi eforturile viitoare.

"Ştim cu toţii cât de importantă este conectivitatea pentru viaţa noastră de zi cu zi şi pentru economia globală. Apetitul lumii pentru date continuă să crească, iar soluţiile noastre menţin sistemele de date pornite şi conectate. În acelaşi timp, recunoaştem impactul actual şi potenţial al schimbărilor climatice", a declarat Rob Johnson, Director Executiv al Vertiv. "Căutăm să răspundem cererii tot mai mari de infrastructură digitală critică şi, în acelaşi timp, să atenuăm impactul asupra mediului generat de operaţiunile şi produsele noastre. Prin urmare, inovăm pentru a găsi modalităţi mai eficiente şi mai eficace de a susţine infrastructura digitală critică", a adpugat Johnson.

Comitetul Executiv de Conducere pe Aspecte ESG al Vertiv, format din lideri de rang înalt din întreaga organizaţie, efectuează o evaluare a performanţei ESG la nivelul întregii companii. Unele dintre activităţile şi rezultatele evidenţiate în raport includ:

Introducerea de produse noi şi modernizate cu caracteristici de eficienţă energetică şi de utilizare eficientă a apei, alte produse urmând să fie lansate în lunile şi anii următori.

Participarea la mai multe parteneriate din industrie, care au ca scop abordarea eficienţei centrelor de date şi a emisiilor, printre care se numără EcoEdge PrimePower Project (E2P2),Sustainable Digital Infrastructure Alliance (SDIA) (Alianţa pentru o infrastructură digitală durabilă), European Data Centre Association (EUDCA) (Asociaţia Europeană a Centrelor de Date) şi RISE Partnership Program (Programul de parteneriat RISE).

O analiză internă a emisiilor de gaze cu efect de seră din domeniul de aplicare 1 şi 2 ale Vertiv.

Elaborarea de criterii de referinţă pentru performanţă şi îmbunătăţire, pentru a ajuta organizaţia să reducă emisiile de gaze cu efect de seră operaţionale.

O reducere de 12% de la an la an a numărului de vătămări înregistrabile, pe baza ratei totale de vătămări raportabile (TRIR) a Administraţiei pentru Sănătate şi Securitate în Muncă din SUA.

Introducerea de oportunităţi de formare profesională, pentru a sprijini accentul global al organizaţiei pe diversitate, echitate şi incluziune.

Numirea mai multor femei în funcţii de conducere în cadrul companiei în ultimii doi ani, printre care Sheryl Haislet, Director Executiv Tehnologia Informaţiei şi Stephanie Gill, Consilier juridic principal.

"Întrucât UE este lider mondial în ceea ce priveşte obiectivele şi reglementările în materie de sustenabilitate, acest raport este deosebit de relevant pentru Vertiv în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), unde va amplifica impulsul regional şi va consolida obiectivele noastre de creştere a sustenabilităţii în MEA", a declarat Karsten Winther, preşedintele Vertiv pentru Regiunea EMEA.

"Trebuie să urmăm o abordare cu două direcţii, pentru a ne alinia la cererea tot mai mare din industrie şi, în acelaşi timp, să ne asigurăm că strategia noastră promovează practicile responsabile", a conchis Karsten Winther.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb