Vestra investeşte 1 milion lei în achiziţia Chrisden

V.G.
Companii / 10 ianuarie 2023

Vlad Iftime, Managing Partner Vestra

Vlad Iftime, Managing Partner Vestra

În urma unei investiţii în valoare de 1 milion lei, Vestra îşi consolidează portofoliul de active prin preluarea companiei CHRISDEN ARIMEX S.R.L, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, odată cu preluarea Chrisden, Vestra diversifică şi completează portofoliul de soluţii şi echipamente, crescând, în acelaşi timp, adresabilitatea companiilor de termoficare din România.

"Suntem încântaţi să adăugăm în portofoliul nostru experienţa companiei Chrisden pe piaţa locală, o poveste de succes construită timp de 26 de ani. Această achiziţie ne oferă accesul la expertiza locală din domeniul utilităţilor de tip industrial şi ne poziţionează strategic în efortul nostru de a sprijini companiile de termoficare prin folosirea de produse premium ce contribuie la creşterea eficienţei de distribuţie a agentului termic. Credem în continuare în sustenabilitatea proiectelor pe care le implementăm, fiabilitatea produselor şi serviciilor fiind laitmotivul companiei noastre care adaugă valoare atât la nivel de business, cât şi în ceea ce priveşte infrastructura termică, întrucât calitatea este cea care asigură un număr limitat de intervenţii necesare pentru întreţinere", a declarat Vlad Iftime, Managing Partner Vestra.

Noua investiţie vizează departamentul de echipamente şi utilităţi, ce reprezintă principalul domeniu de activitate al companiei. Astfel, Vestra contribuie la îndeplinirea obiectivelor pe termen lung axate pe dezvoltarea reţelelor de apă şi energie termică, prin folosirea contorizării inteligente şi a comunicaţiilor de tip SMART.

După ce doar rezultatele din trimestrul trei al anului trecut au atins o cifră de afaceri de nouă milioane de euro, o creştere de 61% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2021, compania continuă trendul ascendent de dezvoltare şi în acest an, mizând pe proiecte complexe şi pe menţinerea parteneriatelor solide cu furnizori cu renume internaţional.

"Intrăm într-un an nou în care scumpirile rămân pe un trend ascendent, iar contextul geopolitic este în continuare unul încărcat. Cu toate acestea, continuăm să fim alături de clienţii noştri şi depunem toate eforturile pentru a menţine constante costurile cu furnizorii, aceasta fiind una dintre cele mai mari provocări ale noului an. Avem, încredere că prin achiziţiile pe care le facem mărim aria de expertiză şi impactul proiectelor pe care le întreprindem", punctează Vlad Iftime, Managing Partner Vestra.

Vestra începe 2023 într-un mod optimist după un an în care atât valoarea vânzărilor, cât şi portofoliul de clienţi au crescut, complexitatea, calitatea, diversitatea serviciilor oferite, partenerii, lideri la nivel mondial şi echipa unită fiind cei mai importanţi factori care au contribuit la această creştere. De asemenea, în noul an, clusterul va urma drumul firesc al proiectului de digitalizare la nivelul întregii companii, început în 2022, alături de încurajarea iniţiativelor de tip SMART, implementate prin Truix, ce vin în ajutorul modernizării oraşelor, susţinându-le să fie competitive din punct de vedere economic, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb