Vestra va deveni distribuitor al echipamentelor Rockwell Automation

Andrei Stan
Companii / 1 septembrie 2015

Vestra, companie specializată în vânzarea de echipamente pentru companiile de utilităţi, va distribui pe piaţa din România echipamentele Rockwell Automation, un jucător important pe piaţa globală a automatizărilor industriale, informează un comunicat de presă.

Vestra, companie cu capital integral românesc, deţinută de fondatorii Grupului Elsaco va fi în următorii cinci ani partener exclusiv al companiei americane pentru piaţa din România, urmând să asigure pe lângă furnizarea de echipamente şi servicii de consultanţă pentru beneficiari - companii de utilităţi şi antreprenori care activează în piaţa de profil din România.

"Am câştigat dreptul de a deveni furnizor exclusiv al produselor Rockwell Automation pe piaţa din România în urma unui concurs la care au participat 4 companii şi a unor negocieri intense derulate timp de 18 luni. Mandatul pe care l-am obţinut constituie o veritabilă provocare pentru noi, echipa Vestra, un brand nou în piaţă dar care beneficiază de experienţa şi expertiza de peste 20 de ani, pe care Elsaco a consolidat-o în România", a declarat Vlad Iftime, director general executiv al Vestra.

Vestra va distribui pe piaţa locală echipamente hardware şi software pentru automatizări industriale, vânzările fiind estimate să crească de la patru milioane de euro anul acesta la 15-18 milioane de euro în umătorii trei ani. Începând cu ultimul trimestru al anului, Vestra va deveni distribuitor exclusiv pentru piaţa locală al echipamentelor Rockwell Automation, companie care estimează pentru anul financiar în curs vânzări totale, la nivel global, de aproximativ 6,6 miliarde de dolari.

"Vestra (Grupul Elsaco) este un partener strategic al Rockwell Automation în România. Rockwell Automation a fost în căutarea unui partener dedicat în România iar Vestra oferă acoperire pe întreg teritoriul României aşadar este soluţia ideală pentru toţi cei implicaţi şi care va îmbunătăţi semnificativ serviciile dedicate clienţilor. Suntem siguri că eforturile noastre combinate vor fi în avantajul clienţilor din România", a declarat Miroslav Seifert, Rockwell Automation channel manager.

Pentru parteneriatul cu compania americană, Vestra a creat o echipă mixtă de cinci specialişti, cu expertiză complexă în vânzări şi consultanţă tehnică. Echipa Vestra a beneficiat de un program de training în România şi străinătate de aproape şase luni, cu specialişti ai companiei americane.

"Parteneriatul cu Rockwell Automation va susţine cu aproape o treime vânzările companiei româneşti, al cărei obiectiv pe termen mediu este acela de a deveni liderul pieţei de echipamente şi soluţii pentru industria de utilităţi", se mai arată în comunicat.

Vestra a fost înfiinţată la începutul anului 2015, prin externalizarea Diviziei de Vânzări Echipamente şi Servicii Utilităţi a Elsaco Group, companie cu capital integral românesc, aflată în topul furnizorilor din industria de utilităţi. Divizia de Vânzări Echipamente şi Servicii Utilităţi a grupului Elsaco contribuia cu aproximativ 25% la afacerile consolidate ale grupului.

După externalizare, Vestra a preluat parteneriatele pe care Grupul Elsaco le-a dezvoltat în cei peste 20 de ani de activitate pe piaţa din România. Printre cei mai puternici parteneri ai Vestra se numără companii precum Itron, AVK, Sainte-Lizaigne.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb