VIKTOR ORBAN: "Securitatea începe la graniţele noastre"

S.B.
Internaţional / 10 septembrie 2022

"Securitatea începe la graniţele noastre"

Securitatea începe la frontierele noastre, iar securitatea Ungariei începe cu grănicerii, a declarat prim-ministrul Viktor Orban la ceremonia de constituire a Regimentului de grăniceri, la Budapesta, informează news.ro.

Maghiarii vor ca "Ungaria să rămână o ţară maghiară", a subliniat el.

În discursul său, prim-ministrul le-a spus grănicerilor care au depus jurământul: "Vă respectăm determinarea, curajul şi faptul că v-aţi asumat această sarcină, preţuim serviciul pe care îl faceţi în interesul ţării".

"Aveţi o ţară în spatele dumneavoastră", a adăugat el.

Premierul ungar a subliniat că indiferent de mărimea obstacolelor cu care autorităţile se confruntă, nu trebuie să renunţe la obiectivul de a face din Ungaria cea mai sigură ţară din Europa.

"Migraţia reprezintă o ameninţare la adresa acestui obiectiv, iar contracararea pericolelor acesteia rămâne principala prioritate a Ungariei", a punctat Orban,

El a reamintit că, începând din 2015, milioane de persoane din Africa şi din Orientul Mijlociu au venit în Europa în mod ilegal, sfidând frontierele şi legile şi că, după izbucnirea crizei, Ungaria a decis să nu facă compromisuri în materie de securitate, să-şi protejeze frontierele şi să construiască un gard,

"Sistemul ungar de protecţie a frontierelor funcţionează, rezistă valurilor de migraţie ilegală, poliţia şi forţele de apărare au rezistat pe poziţii şi au protejat securitatea ţării. Schimbările vieţii au impus însă mutarea lor în alte părţi, de aceea a fost creat regimentul de grăniceri ungar", a explicat prim-ministrul.

El le-a mai spus grănicerilor că un bun soldat nu luptă împotriva celor care îl înfruntă, ci pentru cei care se află în spatele lui, iar acest lucru este valabil mai ales în cazul grănicerilor, care au o ţară întreagă în spatele lor şi au sarcina să apere ţara împotriva migraţiei.

Viktor Orban menţionat că în această perioadă există mai multe provocări care trebuie abordate, cum ar fi războiul, criza energetică şi sancţiunile impuse de Bruxelles.

Premierul a afirmat că maghiarii vor ca "Ungaria să rămână o ţară maghiară", însă tot mai mulţi oameni încearcă să-i treacă graniţele.

Viktor Orban a spus că migranţii trebuie să înţeleagă că nu pot trece pe la graniţa ungară, iar grănicerii sunt cei care trebuie să-i convingă despre acest lucru, ei trebuie să-i oprească şi să le impună cu fermitate părăsirea ţării.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Un nou discurs memorabil ! Ar trebui să fie o inspirație și pentru conducătorii noștri !

    Nu ar fi pentru prima data cand Tara asta are o politica care Ii va face deseervicii. Ce alternative sunt? Al treilea razboi mondial sau o pace in care EU va considera Rusia ca inamic. Daca e razboi nimic nu va conta, daca nu e razboi Ungaria va ramane o paria. Oricum pierde.

    1. Io zic să ne vedem de ale noastre (interese) și să lăsăm impresiile că "Ungaria își face deservicii".

      Până una alta, Ungaria, o țară fără resurse, spre deosebire de România, are combustibil și energie electrică mai ieftină decât România. Are mâncare mai ieftină ca România, se împrumută mai ieftin decât România, are dublu nr de km decât România, e activă politic, economic și inteligence în țările din jur (inclusiv în România unde e la guvernare). Are investiții străine (germane, chineze) mult peste România. Are pârghii internaționale mult mai puternice decât România (inclusiv în SUA unde au ușile deschise la republicani). 

      Io zic să ne batem capul cu slugăii noștri care stau capră în fața oricăror străini, favorizează distrugerea țării și nu obțin nimic pentru țară și pentru români de pe urma poziției capra pe care-o practică permanent. 

      Zise propaganda haurista.....

      Asa este!O duc bine ungurii,cu tupeu inainte dar o duc bine!

    nu, securitatea voastra incepe sa se termine INCEPAND CU GRANITELE VOASTRE CATRE INTERIORUL TARII UNGURESTI ! :)

    sunteti propriul vostru rau si curand (100-200 ani) veti disparea din Istoria Europei !  

    1. Ucraina dispare,Rusia dispare,Ungaria dispare,tarile vestice dispar sub presiunea migrantilor,cred ca ramanem doar noi mot in frunte!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb