Vivian Zeldis a fost numită director de ţară al Oxford Business Group în România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Resurse Umane / 28 iunie 2007

Oxford Business Group, (OBG), organizaţie cu sediul în Marea Britanie, şi cu autoritate în domeniul editorial, de cercetare şi consultanţă, şi editorul raportului: Emerging Romania 2008 a numit-o pe Vivian Zeldis în funcţia de Director de ţară pentru România.

Dna. Zeldis, vorbitoare fluentă de limbă engleză, franceză şi spaniolă, a ocupat anterior funcţia de consultant media, şi a coordonat studii de cercetare asupra economiei din Ucraina, Bahrain, Qatar şi Egipt.

Are studii universitare în domeniul afacerilor, deţine un MBA a prestigioasa şcoală de business spaniolă ESADE şi a călătorit foarte mult în Europa de est şi vest, America de Nord, Orientul Mijlociu şi GCC (Gulf Cooperation Council). Astfel a obţinut cunoştinţe solide în domeniul afacerilor internaţionale, politicii şi economiei, precum şi abilitatea de a face afaceri la nivel multicultural.

În timpul activităţii la OBG, dna. Zeldis a ajutat la realizarea a numeroase interviuri importante în ţările în care a activat, cu o serie de demnitari printre care, în Ucraina, Preşedintele Viktor Yuschenko, Javier Solana, Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Politică Externă şi Securitate, Volodymyr Makukha, fost Ministru al Economiei, Jean Lemierre, preşedinte EBRD, Jan Liden, CEO al Swedbank, Dna. Irina Zarya, preşedintele principalei pieţe de schimb PFTS şi Pavel Pavlovsky, CEO Ukrainian Mobile Communications.

Dna. Zeldis ne-a declarat: "Sunt încîntată de preluarea funcţiei de Director de ţară a OBG în România, şi sunt convinsă că experienţa acumulată în cercetarea economiilor şi călătoriile pe care le-am întreprins m-au pregătit pentru provocările care urmează."

"Vivian a dezvoltat o perspectivă bogată asupra multor regiuni ale lumii, iar experienţa din Europa de est se va dovedi extreme de valoroasă în îndeplinirea noului ei rol în România," a spus Elizabeth Boissevan, Director Operaţiuni Regionale OBG.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb