"Vodafone" lansează HTC Magic pe piaţa locală

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 august 2009

Noul telefon cu platforma Android, creat de HTC, ofera acces direct la Google Search si Gmail

"Vodafone" lansează pe piaţa autohtonă telefonul cu platforma Android, creat de HTC, anunţă compania printr-un comunicat de presă remis redacţiei. Modelul HTC Magic oferă o experienţă superioară de acces la Internet şi e-mail, performanţe multimedia deosebite şi posibilităţi multiple pentru personalizare prin intermediul Android Market(TM).

Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania, explică: "Împreună cu serviciile Vodafone, HTC Magic aduce o experienţă superioară de navigare pe Internet şi multimedia, prin accesul direct la o serie de aplicaţii, la fel de uşor de folosit ca şi de pe computer. Pentru a beneficia din plin de facilităţile Internetului mobil, Vodafone pune la dispoziţia clienţilor o ofertă specială ce include telefonul HTC Magic la preţuri începând cu 269 euro împreună cu două abonamente Vodafone Complet cu Internet mobil nelimitat".

HTC Magic poate fi achiziţionat din magazinele Vodafone şi ale partenerilor din ţară la preţuri începând de la 269 euro (TVA inclus), împreună cu două Abonamente Promoţionale Vodafone Complet cu Internet mobil nelimitat.

HTC Magic oferă o experienţă unică pentru accesul la Internet mobil şi la suita de aplicaţii Google(TM), precum Google Search şi Gmail. În plus, HTC Magic oferă posibilităţi multiple de personalizare, prin intermediul Android Market care permite utilizatorilor sa extinda funcţionalităţile telefonului prin descărcarea cu uşurinţă a unei game variate de jocuri şi aplicaţii pe telefonul mobil. De asemenea, pentru acces facil, noul telefon oferă clienţilor posibilitatea de a adăuga aplicaţiile cel mai des folosite direct pe homepage, prin operaţiuni de tip "drag&drop".

Disponibil clienţilor Vodafone România în varianta de culoare negru, HTC Magic vine echipat cu ecran tactil QVGA de 3,2 inchi şi rezoluţie de 320x480, trackball şi butoane de navigare pentru acces rapid şi uşor. HTC Magic îmbină design-ul modern şi elegant cu funcţiile variate şi performanţele multimedia de ultimă generaţie, care includ accesul la servicii de muzică, video, precum şi fotografii cu ajutorul camerei de 3,2 MP cu autofocus.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.532.530 de clienţi, la 30 iunie 2009. Vodafone este cel mai mare grup internaţional de comunicaţii mobile din lume cu aproximativ 315 milioane de clienţi, la 30 iunie 2009. În prezent, Vodafone are divizii în 31 de ţări pe 5 continente şi aproximativ 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Android, Google Search, Gmail, Android Market şi Google sunt Marci înregistrate ale Google, Inc.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb