Whirlpool lansează congelatorul vertical, cu al şaselea simţ şi calendar pentru alimente

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 26 februarie 2009

Whirlpool lansează congelatorul AFG 8184/2/IX cu o capacitate de congelare de 24 kg în 24 de ore, ce face parte din clasa energetică A+ şi atinge o performanţă de patru stele.

Mioara Bolozan, Marketing Director Whirlpool România, declară: "Un astfel de congelator se adaptează stilului de viaţă din prezent. Week-end-urile sunt rezervate cumpărăturilor şi aprovizionării, astfel încât să existe alimente proaspete în casă întreaga săptămână."

Congelatorul integrează numeroase funcţii care îi simplifică utilizarea, de la funcţia de congelare rapidă, la calendarul pentru alimente, care îţi permite să monitorizezi timpul cât stau produsele la rece. Toate aceste funcţii nu aduc un consum suplimentar, dimpotrivă. Făcând parte din clasa A+, consumul de energie este cu 25% mai mic decât la echipamentele frigorifice din clasa A, ceea ce înseamnă economie nu doar pentru mediul înconjurător, dar şi pentru buget.

AFG 8184/2/ IX atinge o performanţă de congelare ridicată şi o capacitate de conservare a temperaturii din interior de 22 de ore. Datorită tehnologiei Al 6-lea Simţ, utilizarea congelatorului devine flexibilă. Atunci când temperatura creşte, un led roşu se aprinde pentru a semnaliza modificările, iar utilizatorul poate ajusta imediat temperatura la valoarea dorită prin butoanele de reglare. Tot pentru a păstra o temperatură constantă, dar şi pentru a evita consumul de energie necesar restabilirii acesteia, o alarmă porneşte atunci când uşa este uitată deschisă.

Congelatorul este prevăzut cu 7 compartimente transparente, în care sunt introduse sertare culisante de mare volum. Cele patru tăviţe pentru cuburile de gheaţă sunt un accesoriu util, la fel ca displayul electronic de deasupra uşii, care afişează în permanenţă temperatura din interior.

Designul Premium Line îmbină strălucirea rece a inoxului cu formele uşor rotunjite, creând un aspect elegant. Noul congelator are un volum total brut de 266 litri şi este disponibil la un preţ recomandat de 2.300 RON.

Whirlpool Corporation este cel mai mare producător de electrocasnice mari din lume, cu vânzări anuale de aproximativ 19 miliarde USD şi peste 73,000 de angajaţi în 72 de centre de producţie şi cercetare tehnologică din lume. Compania comercializează produse sub mărcile Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Bauknecht în aproape toate ţările din lume.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb