Wizrom- cifră de afaceri cu 24% mai mare

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 august 2008

Wizrom- cifră de afaceri cu 24% mai mare

Compania Wizrom Software, unul dintre principalii jucători pe piaţa de soluţii informatice integrate pentru afaceri, a înregistrat în primul semestru al anului 2008 o creştere a cifrei de afaceri de 24% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, respectiv de la 3,89 milioa-ne USD la 4,83 milioane USD. Pentru anul în curs, Wizrom mizează pe o cifră de afaceri de cca 10 milioane USD, faţă de 7,5 milioane USD în 2007.

Principalele produse comercializate de Wizrom sunt cele care acoperă segmentul ERP (Enterprise Resource Planning), Wizrom oferind soluţiile WizPro şi WizCount. WizPro este un sistem amplu pentru managementul întreprinderilor comerciale şi de producţie, care constă într-un pachet de programe financiare, de marketing şi vânzări, achiziţii şi control al inventarului, producţie, încorporate într-un singur instrument. În ceea ce priveşte WizCount, acesta acoperă în cadrul unui sistem unitar domeniile contabilitate, mijloace fixe, vânzări- distribuţie, stocuri şi rapoarte, fiind unul din cele mai cunos-cute sisteme de management din clasa sa.

În primul semestru al aces-tui an, atât WizPro, cât şi Wizcount au înregistrat creşteri similare cifrei de afaceri a companiei, respectiv de 25%, vânzările acestor două produse cumulând cca 60% din veniturile companiei.

Un alt produs Wizrom foarte cunoscut pe piaţa de profil este WizSalary, un program de salarizare de ultima generaţie, destinat oricărui tip de întreprindere, special conceput pentru rezolvarea tuturor problemelor de calcul salarial, indiferent de tipul de activitate şi de numărul de angajaţi ai firmei care îl utilizează. În aceas-tă toamnă, compania va lansa o versiune nouă a acestui program, care va fi compatibilă şi cu baza de date Microsoft SQL Server. WizSalary are o pondere de circa 17% în cifra de afaceri Wizrom.

Produsul din portofoliul Wizrom care a înregistrat cea mai mare creştere în acest an este, însă, Panorama Business Intelligence, care a cumulat vânzări cu 59% mai mari decât în semestrul întâi al anului trecut- când a fost lansat pe piaţa din România: 300.000 USD în primele şase luni ale acestui an. Panorama Software este o soluţie de Business Intelligence (BI) care oferă companiilor un instrument eficient pentru a extrage şi analiza, din volumul mare de date obţinute, doar acele informaţii care sunt relevante şi utile pentru business şi procesul decizional. Wizrom estimează pentru Panorama Business Intelligence vânzări de peste 600.000 USD în 2008, cel de-al doilea an al produsului pe piaţa românească. "Majoritatea sectoarelor economice româneşti au depăşit perioada de emergenţă şi, pentru a se dezvolta, unei companii rapoartele standard nu îi sunt de ajuns: are nevoie de informaţie şi analiza acestei informaţii pentru a lua cele mai bune decizii de business. În 2007, piaţa soluţiilor de BI a crescut- la nivel mondial- cu 13%, iar primii jucători de pe această piaţă au fost achiziţionaţi de giganţii lumii în materie de software, fapt care spune foarte multe despre trendul acestei pieţe. În ceea ce ne priveşte, mizăm pe o creştere semnificativă a Panorama Business Intelligence pe piaţa românească pe termen mediu şi lung", a arătat Zemy Apfelbaum, Managing Director Wizrom Software.

Până la sfârşitul lui 2008, Wizrom va continua dezvoltarea segmentului de consultanţă şi mentenanţa hardware, lansat în acest an, integrând în linia de soluţii software şi toate serviciile hardware necesare: consultanţă, asistenţă tehnică sau chiar echipamente. "În urma sondajelor pe care le-am efectuat în rândul managerilor IT, a reieşit că peste 80% dintre aceştia consideră un sistem ERP esenţial pentru buna derulare a business-ului respectiv, dar printre principalele lucruri pe care şi le doresc de la furnizori se află o cât mai uşoară integrare a soluţiei respective. Acest fapt a determinat dezvoltarea Wizrom în sensul furnizării unor soluţii complete, bazându-ne şi pe experienţa partenerului nostru strategic - One1 Software, una dintre cele mai importante companii IT&C din Israel, al cărei domeniu de activitate este axat în proporţie de 50% pe infrastructură, incluzând serviciile de consultanţă aferente", a precizat Zemy Apfelbaum.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb