"Wizrom" şi-a crescut veniturile cu 8%

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii #IT / 2 august 2011

Grupul de firme "Wizrom" ("Wizrom Software", "WizSalary" şi filialele externe), unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerii din ţara noastră, a înregistrat o creştere a veniturilor de 8%, în prima jumătate a anului, valoarea aces-tora depăşind 3 milioane de euro.

Motivul care a generat acest trend pozitiv a fost adaptarea modelului de business la noile cerinţe ale clienţilor, astfel încât vectorul de creştere a fost reprezentat de "Software as a Service" (SaaS), anunţă compania.

"Perspectivele sunt foarte bune şi pentru cea de-a doua jumătate a anului, pentru care suntem pregătiţi cu soluţii potrivite şi cele mai bune oferte", a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Soft-ware.

În cursul primelor şase luni ale anului, "Wizrom Software" a semnat contracte cu 122 de noi clienţi, cu 45% mai mulţi decât numărul de noi clienţi din prima jumătate a anului trecut. Astfel, "Wizrom Software" avea, la 30 iunie 2011, peste 3.200 de clienţi.

Fondată în anul 1992, compania "Wizrom Software" este specializată în soluţii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări, auto, furnizând, totodată, servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanţă şi expertiză în domeniu pentru toate categoriile de afaceri.

"Wizrom Software" şi-a consolidat, în ultimii ani, prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi. Wizrom Software are peste 3.200 de clienţi activi şi 29.000 de licenţe instalate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb