"Wizrom Software" a avut o cifră de afaceri de 7,5 milioane de dolari în 2007

Corina Fraştelni
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 februarie 2008

"Wizrom Software" a avut o cifră de afaceri de 7,5 milioane de dolari în 2007

"Wizrom Software", unul din­tre primii patru jucători de pe piaţa furnizorilor de soluţii informatice integrate pentru business, a înregistrat, anul trecut, o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 36% faţă de 2006, atingând astfel ţinta stabilită în acest sens: 7,5 milioane de dolari. Zemy Apfelbaum, co-director general al companiei, a declarat că "Wizrom Software" şi-a atins estimările făcute la începutul anului 2007. "Valoarea totală a contractelor încheiate a cunoscut, de asemenea, o creş­­tere semnificativă în 2007, de 10 milioane de dolari", a adăugat domnul Apfelbaum.

Pentru anul 2008, Zemy Apfel­baum estimează o creş­tere a cifrei de afaceri a com­paniei cu aproximativ 30%. Directorul "Wizrom Soft­ware" a afirmat: "Estimăm pen­tru 2008 o continuare a trendului ascendent pentru soluţiile şi ser­viciile IT în România. va pune accent pe soluţia de optimizare a activităţilor logistice Warehouse Expert, aplicaţia de optimizare a nivelurilor de stoc Logility Voyager Solutions şi sistemul de optimizare a rutelor de livrare Roadnet Transportation Suite".

Domnul Adrian Bodomoiu, co-director general al "Wizrom Software", a spus: "O sursă importantă a menţinerii tendinţei de creştere o constituie cei peste 350 de clienţi noi contractaţi anul trecut, compania numărând, la finalul anului, aproximativ 2.800 de clienţi activi".

Vânzările principalelor produse ale companiei, sistemul financiar contabil WizCount şi ERP-ul WizPro, au adus peste 50% din cifra de afaceri pe anul 2007. Totodată, sistemul dedicat analizelor şi rapoartelor manageriale dinamice, Panorama Business Intelligence, a înregis­trat o creştere majoră pe acest segment de piaţă şi a realizat vânzări de peste 400.000 de dolari.

WizSalary şi-a consolidat poziţia de lider pe piaţa de soluţii de payroll, management de personal şi resurse umane, cu ajutorul său fiind calculate situaţiile de muncă a peste 375.000 de angajaţi - aproximativ 15% din totalul salariaţilor din sectorul privat din România.

Compania a dezvoltat, în 2007, două departamente specializate, adresate unui anu­mit tip de clienţi: Premium Cus­tomer Service (clienţii cu o colaborare pe o perioadă îndelungată) şi clienţii Enterprise (firme din domeniul financiar - , , ). Departamentul Enterprise beneficiază şi de suportul noului partener strategic, "One1 Software Tech­nologies"-una dintre cele mai importante companii de soft­ware din Israel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb