Zentiva lansează o gamă de suplimente alimentare sub brandul Aslavital

G.U.
Companii / 12 octombrie 2020

Zentiva lansează o gamă de suplimente alimentare sub brandul Aslavital

Zentiva România, producătorul local de medicamente generice în unităţi vândute, a dezvoltat gama Aslavital suplimente alimentare pentru femeile zilelor noastre, conform unui comunicat de presă. Gama are în componenţă 5 produse care se adresează nevoilor actuale privind sănătatea şi starea de bine - imunitate, stres, energie, somn şi frumuseţe. Aceste categorii reprezintă peste 20% din piaţa de medicamente fără prescripţie şi suplimente alimentare. Zentiva deţine drepturile de comercializare a brandului Aslavital pentru produse farmaceutice şi suplimente alimentare, lansarea marcând o premieră - prezenţa pe piaţa suplimentelor a unei game de produse sub numele Aslavital, lansată de un producător de medicamente. Decizia Zentiva valorifică şi readuce în atenţie Aslavital, un brand naţional, de notorietate.

Simona Cocoş, Director General Zentiva România şi Republica Moldova, a declarat: "Deşi face parte dintr-un grup internaţional, Zentiva România rămâne, în esenţă, un producător român de medicamente, care activează pe piaţă de 58 de ani. Am decis să valorificăm brandul Aslavital pentru a veni în întâmpinarea nevoilor femeilor cu prima gamă de suplimente alimentare sub acest nume. Industria de profil s-a actualizat constant în ultimii ani cu investiţii importante în tehnologie, fiind capabilă să livreze soluţii moderne pentru sănătate, competitive la nivel internaţional".

Potrivit comunicatului, gama Aslavital Suplimente Alimentare se adresează femeilor care caută soluţii de prevenţie şi de menţinere a sănătăţii în contextul stilului de viaţă actual. Ea oferă soluţii pentru 5 dintre nevoile actuale în ceea ce priveşte starea de sănătate şi de well-being: susţinerea sistemului imunitar, calmarea şi îmbunătăţirea stării de spirit, menţinerea nivelului de energie pe parcursul zilei, îmbunătăţirea aspectului pentru unghii, păr şi piele, îmbunătăţirea calităţii somnului.

Conform studiilor cantitative şi calitative desfăşurate de Zentiva, aproximativ 50% dintre femeile din România sunt preocupate de susţinerea sistemului imunitar şi a nivelului zilnic de vitalitate. Conform aceloraşi studii, a fost identificată oportunitatea lansării unei game care să aibă în componenţă produse pentru menţinerea aspectului pielii, părului şi unghiilor, dar şi de produse care să ajute la instalarea şi menţinerea unui somn sănătos. Pentru un grad maxim de complianţă, suplimentele alimentare Aslavital au fost formulate pentru a putea fi administrate într-o doză unică - o capsulă pe zi.

Formulele Aslavital suplimente beneficiază de ingrediente naturale, vitamine, minerale şi sunt unice pe piaţa din România.

Gama Aslavital cuprinde următoarele produse:

Scut de imunitate, cu vitaminele A, C, B12 şi D, care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Este singurul produs de pe piaţă din categoria Imunitate care integrează extract de ienupăr, ingredient atent studiat, recunoscut ca adjuvant în funcţionarea optimă a organismului pentru susţinerea rezistenţei fiziologice în situaţii de suprasolicitare.

Zile senine - acţionează împotriva stresului cotidian cu ingrediente precum extract de Gingko biloba şi vitamina B12, pentru susţinerea funcţionării normale a sistemului nervos, precum si magneziu şi acid folic. Reprezintă o combinaţie de ingrediente cu un profil de siguranţă foarte mare.

Esenţă de energie pentru susţinerea vitalităţii, cu extract de şofran, magneziu, coenzima Q10, L-carnitină şi acid lipoic. Este singurul produs din categorie cu şofran, un ingredient rar, care ajută la menţinerea bunei dispoziţii şi a stării de relaxare, contribuind în acelaşi timp la păstrarea echilibrului emoţional.

Frumuseţe de poveste este destinat sănătaţii pielii, unghiilor şi a părului şi are ca ingrediente principale Zinc, ulei de Luminiţa nopţii şi extract din frunze de ceai verde şi rădăcină de Iulişcă. Produsul este singurul din categorie ce conţine ulei de Luminiţa nopţii, recunoscut pentru acţiunea benefică asupra pielii.

Somn de vis pentru atenuarea tulburărilor de somn şi îmbunătăţirea calităţii somnului cu melatonină şi extract de mac californian. Alături de extractul de Floarea pasiunii, Roiniţă şi acidul rozmarinic, produsul reprezintă cea mai complexă formulare din categorie.

În ultimele 12 luni (august 2019 - iulie 2020), piaţa de medicamente fără prescripţie medicală şi suplimente alimentare a înregistrat vânzări în valoare de 971,7 mil. EUR*, înregistrând o evoluţie de 18,3% faţă de perioada similară a anului anterior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb