ZIARUL BURSA

30 august 2011
Ediţia din 18.10.2024
Urmaşa conţilor Lennart Bernadotte de Wisborg şi Sonja Bernadotte, care s-au succedat la conducerea organizării reuniunilor laureaţilor "Premiului Nobel", contesa Bettina Bernadotte a preluat conducerea Consiliului fundaţiei organizatoare în anul 2008 (în fotografie, la deschiderea reuniunii de săptămîna trecută).

Discoteca laureaţilor "Premiului Nobel"

MAKEMacroeconomie / 30 august 2011

Contesa Bettina Bernadotte (37 de ani) a deschis întâlnirea anuală a premiaţilor Nobel în economie, care s-a desfăşurat între marţi şi sâmbătă, pe insula Mainau (supranumită "Insula florilor") de pe lacul Constanţa (sud-vestul Germaniei), nu departe de castelul familiei, în tradiţia reuniunilor stabilită din 1951 de tatăl său, contele suedez Lennart Bernadotte de Wisborg (nepot al lui Gustav al V-lea al Suediei, cel care, la 1905, a fost primul rege suedez care a oferit Premiul Nobel), întâlnire unde Robert Mundell, câştigător în 1999 al Premiului Nobel pentru analiza sa în domeniul valutar, a opinat: "Nu cred că euro este în pragul prăbuşirii. Europa trebuie să meargă înainte, spre un echivalent al Statelor Unite".

Vicepreşedintele ANRP, arestat pentru trafic de influenţă

ŞTEFANIA CIOCÎRLANPiaţa de Capital / 30 august 2011

Remus Baciu, unul dintre cei trei vicepreşedinţi ai Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), instituţia creată ca să despăgubească foştii proprietari, a fost arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de trafic de influenţă, în urma unui flagrant organizat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Forza Rossa a primit zece comenzi pentru Ferrari 458 Spider

F.A.Companii / 30 august 2011

Forza Rossa a primit comenzi pentru zece automobile Ferrari 458 Spider înainte de lansarea mondială a modelului, care va avea loc peste două săptămâni la Salonul Auto de la Frankfurt, livrarea unităţilor urmând să aibă loc în vara anului viitor.

AGA Oltchim a fost amânată pentru astăzi

AGA Oltchim a fost amânată pentru astăzi

Piaţa de Capital / 30 august 2011

Adunarea Generală a Acţionarilor Oltchim (OLT) programată pentru ieri, în care urma să fie discutată propunerea de separare a funcţiilor de preşedinte CA şi director general, ambele ocupare de Constantin Roibu, a fost amânată pentru astăzi, din...

REVISTA PRESEI 30.08.2011

Willy HomnerRevista Presei / 30 august 2011

ADEVARUL 

Un nou gigant bancar ia naştere în Europa

Directorii Alpha Bank şi Eurobank au anunţat ieri că instituţiile elene de credit vor fuziona. Noua bancă va fi cea mai mare din Europa de Sud-Est.

REVISTA PRESEI MONDENE - 30.08.2011

Luiza CiarecRevista Presei / 30 august 2011

Cancan 

Teo amână momentul revenirii la catedră

La câteva săptămâni după ce a aflat că va trebui să se opereze de eventraţii, Teo Trandafir a primit o nouă lovitură: a fost sfătuită de medici să nu îşi reia programul şi activităţile...

The heir of the count Lennart Bernadotte of Wisborg and Sonja Bernadotte, who organized of the reunions of the Nobel prize awards, countess Bettina Bernadotte, took over in 2008 the management of the Board of the Foundation which organizes the event (pictured, at the opening of last week's reunion).

The Nobel award winners" dance party

MAKE (Translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 30 august 2011

Countess Bettina Bernadotte (37 years old) opened the annual meeting of the winners of the Nobel prize in economics, which took place between Tuesday and Saturday, on the island of Mainau, (named "Flower Island") of Lake Constance...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo