ZIARUL BURSA

22 aprilie 2016
Ediţia din 15.08.2024
Robert Turcescu

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei

Andrei StanPolitică / 22 aprilie 2016

Actualizare 21:39 Robert Turcescu: "Nu mi-e teamă de niciunul dintre contracandidaţi, din programele citite rezultă doar bla-bla-uri"

Robert Turcescu a declarat astăzi că nu se teme de contracandidaţii săi din cursa electorală pentru funcţia de primar general al Capitalei, adăugând că din lectura programelor unora dintre aceştia rezultă că nu propun un pachet de măsuri pentru dezvoltarea oraşului, ci doar "bla-bla-uri".

Actualizare 19:47 Traian Băsescu: "Robert Turcescu va candida la Primăria Capitalei din partea PMP"

Actualizare 19:05 Turcescu: "Nu vin în faţa bucureştenilor făcând o promisiune, ci prezentând o viziune"

"Procesul de privatizare derulat de statul român a fost un eşec"

CONFERINTA BURSA ANTREPRENORIATUL FEMININ "FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNA" - EDITIA A IV-A / CRISTINA CHIRIAC, ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ A ANTREPRENORILOR: "Procesul de privatizare derulat de statul român a fost un eşec"

EMILIA OLESCUCompanii / 22 aprilie 2016

Procesul de privatizare derulat până acum de către statul român a fost un eşec, este de părere Cristina Chiriac, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor, care a făcut referire la cele 7.726 de companii de stat privatizate.

Premierul Dacian Cioloş negociază salariile cu sindicaliştii

Premierul Dacian Cioloş negociază salariile cu sindicaliştii

Ioana DogaruPolitică / 22 aprilie 2016

Actualizare 10:59 Cioloş: "Am vrea să resetăm cadrul de lucru şi să venim cu o nouă propunere de OUG privind salarizarea bugetarilor"

Guvernul vrea să demareze din nou procesul de lucru şi să vină în cel mai scurt timp cu o altă propunere de ordonanţă de urgenţă privind salariile bugetarilor, a anunţat, vineri, premierul Dacian Cioloş.

Mario Draghi: "BCE se supune legii, nu politicienilor"

Mario Draghi: "BCE se supune legii, nu politicienilor"

A.V.Jurnal de criză / 22 aprilie 2016

Banca Centrală Europeană (BCE) îşi urmăreşte mandatul şi îşi apără independenţa, potrivit afirmaţiilor preşedintelui instituţiei, Mario Draghi, care a răspuns, ieri, unor critici venite din partea mai multor oficiali germani cu privire la politica monetară relaxată a BCE.

"Ţările sunt mai prospere când femeile au drepturi depline în societăţile lor"

CONFERINTA BURSA ANTREPRENORIATUL FEMININ "FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNA" - EDITIA A IV-A / KARA AYLWARD, AMBASADA SUA: "Ţările sunt mai prospere când femeile au drepturi depline în societăţile lor"

Companii / 22 aprilie 2016

Ţările sunt mai stabile, paşnice şi prospere atunci când femeile sunt sănătoase, educate şi participă cu drepturi depline în economiile şi societăţile lor, a declarat, ieri, Kara Aylward, consilier economic în cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, în cadrul conferinţei Antreprenoriatul Feminin "Femeia la putere - o lume mai bună", organizată de Ziarul BURSA.

Inspecţii ale autorităţilor la birourile "Mitsubishi"

Inspecţii ale autorităţilor la birourile "Mitsubishi"

ALINA VASIESCUInternaţional / 22 aprilie 2016

Angajaţi ai Ministerului Transporturilor din Japonia au verificat, ieri, centrele de dezvoltare ale "Mitsubishi Motors", în vederea începerii unei investigaţii, după ce conducerea companiei a dezvăluit că au fost manipulate datele privind consumul de combustibil în cazul unor modele de autoturisme, relatează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Un diamant, pentru o femeie antreprenor

PREMII LA CONFERINŢA BURSA Un diamant, pentru o femeie antreprenor

Companii / 22 aprilie 2016

Una dintre cele 150 de femei de afaceri prezente, ieri, la Conferinţa "Antreprenoriatul Feminin: Femeia la putere - o lume mai bună", organizată de ziarul BURSA, a plecat acasă cu un diamant, oferit de "Comercianţii de Diamante - Rosenberg & Partners", iar o alta a câştigat un premiu de la brandul de îngrijire a pielii Murad.

REVISTA PRESEI 22.04.2016

Willy HomnerRevista Presei / 22 aprilie 2016

ADEVARUL 

Alegerea primarilor: CCR analizează în 4 mai excepţia de ridicată de jurnalistul "Adevărul"

Curtea Constituţională va analiza în data de 4 mai sesizarea depusă de Liviu Avram, jurnalist "Adevărul", privind Legea alegerilor locale. În cazul în care CCR va accepta sesizarea jurnalistului "Adevărul", articolul declarat neconstiuţional va fi suspendat de drept.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
"Mi-am propus să desfiinţez departamentul «nu se poate» din instituţiile publice"

CONFERINTA BURSA ANTREPRENORIATUL FEMININ "FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNA" - EDITIA A IV-A / IOANA LIANA CAZACU, MINISTERUL MUNCII: "Mi-am propus să desfiinţez departamentul «nu se poate» din instituţiile publice"

V.R.Companii / 22 aprilie 2016

România este o democraţie tânără, care se confruntă cu toate problemele inerente unei situaţii de tranziţie, declară Ioana Liana Cazacu, secretar de stat al Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi din cadrul...

"Nu este aşa uşor să deschizi o afacere în România, mai ales dacă eşti antreprenor străin"

CONFERINTA BURSA ANTREPRENORIATUL FEMININ "FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNA" - EDITIA A IV-A / NICOLETA MUNTEANU: "Nu este aşa uşor să deschizi o afacere în România, mai ales dacă eşti antreprenor străin"

P.B.Companii / 22 aprilie 2016

În România nu este aşa uşor să construieşti o afacere, mai ales în cazul în care eşti un antreprenor străin, consideră Nicoleta Munteanu, ambasador al antreprenoriatului feminin, care a prezentat ieri povestea unei tinere ce a venit să muncească...

MACRO NEWSLETTER 22 Aprilie 2016

MACRO NEWSLETTER 22 Aprilie 2016

Internaţional / 22 aprilie 2016

Vânzările retail din Marea Britanie au scăzut semnificativ peste aşteptări în martie 2016, cu o rată lunară de 1,3%, după un declin de 0,5% în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a temperat până la 2,7%, de la 3,6% în luna anterioară.

"Acţionarii trebuie să înţeleagă că, dacă numesc femei în C.A., companiile vor fi mai profitabile"

CONFERINTA BURSA ANTREPRENORIATUL FEMININ "FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNA" - EDITIA A IV-A / VIRGINIA OŢEL, GARANTI BANK: "Acţionarii trebuie să înţeleagă că, dacă numesc femei în C.A., companiile vor fi mai profitabile"

A.V.Companii / 22 aprilie 2016

Potenţialul antreprenorial al femeilor şi creativitatea acestora sunt nişte resurse insuficient valorificate, care pot să aibă o contribuţie esenţială la creşterea economică, este de părere Virginia Oţel, communication leader la Garanti Bank.

SEMNELE TIMPULUI: Prădătorii

CORNEL CODIŢĂEditorial / 22 aprilie 2016

CORNEL CODIŢĂ

Totul începe de la "A avea" sau "A nu avea"!

Strategiile de trecere, situaţiile tipice şi modul în care se derulează consecinţele parcursului într-o direcţie şi în cealaltă, constituie 99,9% din conţinutul istoriei reale a...

Mario Draghi: "The ECB obeys the law not politicians"

Mario Draghi: "The ECB obeys the law not politicians"

A.V. (translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 22 aprilie 2016

The European Central Bank (ECB) pursues its mandate and defends its independence, according to statements of the president of the institution, Mario Draghi, who responded yesterday, to some criticisms coming from several German officials...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo