ZIARUL BURSA

05 septembrie 2016
Ediţia din 15.08.2024
Publicitatea de pe Profit.ro şi News.ro, vândută printr-o firmă înfiinţată de soţia lui Dan Pazara

Publicitatea de pe Profit.ro şi News.ro, vândută printr-o firmă înfiinţată de soţia lui Dan Pazara

ADINA ARDELEANUMedia-Advertising / 5 septembrie 2016

Cristina Pazara a ieşit în octombrie 2015 din regia de vânzări, cedând-o unei actuale partenere de afaceri  

Dan Pazara, Director de Comunicare la Petrom: "Informaţiile dumneavoastră sunt complet false"

Informaţiile figurează în Monitorul Oficial

Publicitatea de la Profit.ro şi News.ro se vinde prin firma "Ead.Ro Interactive", deţinută, în prezent, de Raduly Ramona-Cristina, care a figurat ca propunere de administrator pentru Profit.ro Publishing, în locul jurnalistei Oana Osman, însă acţionarii au respins-o, potrivit unor surse din piaţă.

Între declaraţiile afişate de BNR şi ANI nu e nicio diferenţă, doar 1.144.069 lei

Între declaraţiile afişate de BNR şi ANI nu e nicio diferenţă, doar 1.144.069 lei

MAKEBănci-Asigurări / 5 septembrie 2016

Tehnica reprezentanţilor Băncii Naţionale a României de eludare a întrebărilor directe include şi trimiterea repetată la Comunicatele şi la site-ul BNR, aşa cum a făcut purtătorul de cuvânt Dan Suciu, în emisiunea televizată de vineri seară, de la Antena 3, dar, dacă urmăm îndemnul sau, constatăm că găsim cel puţin o afirmaţie falsă, în Comunicatul BNR din data de 2 septembrie: "Datele făcute publice de către Agenţia Naţională de Integritate privind veniturile cuprinse în declaraţiile de avere ale conducerii BNR [...] nu diferă de datele privind veniturile curente făcute publice de BNR în comunicatul din 1 septembrie a.c.".

Daniel Zamfir (Sursa foto: Facebook)

DEPUTATUL ZAMFIR: "Cer Parlamentului să ancheteze cum a încasat Isărescu indemnizaţia de pensionare"

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 5 septembrie 2016

Revenirea Băncii Naţionale a României (BNR) în legalitate, prin publicarea veniturilor conducerii, a născut noi întrebări despre cum şi-a încasat Guvernatorul Băncii Centrale Mugur Isărescu indemnizaţia de pensionare, de vreme ce nu a ieşit efectiv la pensie.

Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Băncii Centrale, a declarat că, anul trecut, Mugur Isărescu a încasat peste jumătate din indemnizaţia de pensionare, care are un cuantum total de 12 salarii nete lunare (adică aproximativ 114.000 euro, din care 60.000 de euro le-ar fi încasat în 2015).

"Impactul negativ complet al Legii dării în plată va deveni mai clar doar după câteva luni"

MOODY'S: "Impactul negativ complet al Legii dării în plată va deveni mai clar doar după câteva luni"

A.S.Bănci-Asigurări / 5 septembrie 2016

BCR, BRD, la fel ca şi alte bănci din România sunt afectate de Legea dării în plată, susţine agenţia de evaluare financiară Moody's Investors Service, care a îmbunătăţit, săptămâna trecută, de la "stabilă" la "pozitivă," perspectiva ratingurilor pentru depozitele pe termen lung în lei şi valută ale Băncii Comerciale Române şi, de asemenea, a confirmat ratingul pentru depozitele BCR pe termen lung la "Ba1".

DEŞI IPO-UL SE POATE ÎMPIEDICA ÎN INSOLVENŢA HIDROSERV ŞI EXISTĂ INFORMAŢII CĂ LISTAREA SE AMÂNĂ PENRU 2018, Ministrul Energiei întreţine speranţa pentru listarea Hidroelectrica, în acest an

Companii / 5 septembrie 2016

Rămâne de văzut dacă iarna aceasta sau în primăvara anului viitor este un moment potrivit pentru listarea Hidroelectrica, a spus Ministrul Energiei Victor Grigorescu, vineri, într-un interviu pentru Agerpres, în timp ce, pentru agenţia News.ro, ministrul a spus că "există şanse" pentru o ofertă în acest an.

Consiliul Concurenţei a amendat şapte companii de pe piaţa serviciilor de pilotaj şi remorcaj a navelor maritime

Consiliul Concurenţei a amendat şapte companii de pe piaţa serviciilor de pilotaj şi remorcaj a navelor maritime

L.B.Anticorupţie / 5 septembrie 2016

Consiliul Concurenţei a sancţionat cu amenzi în valoare totală de 22,3 milioane lei (aproximativ 5 milioane euro) şapte companii active pe pieţele serviciilor de pilotaj şi remorcaj de manevră a navelor maritime: Canal Sea Services SRL, Black Sea Pilots SRL, Maritime Pilot SRL, Black Sea Services SRL, Compania de Remorcare Maritimă Coremar SA, Logistic Remo Services SRL şi Compania Naţională "Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa (CNAPM), informează instituţia printr-un comunicat de presă remis redacţiei.

Daniel Ghiţă: "Ce face acum PRU este o operă de «piţiponci»"

Daniel Ghiţă: "Ce face acum PRU este o operă de «piţiponci»"

A consemnat DAN NICOLAIEPolitică / 5 septembrie 2016

Unul dintre cei mai de succes sportivi autohtoni ai ultimului deceniu, luptătorul Daniel Ghiţă a decis la sfârşitul anului trecut să intre în politică. Membru al Partidului România Unită pentru câteva luni - a demisionat din această formaţiune în luna iulie - Daniel Ghiţă s-a exprimat vehement împotriva "transferurilor" realizate de liderul acestei formaţiuni, Bogdan Diaconu, în ultimele zile.

DNA desfăşoară o acţiune de verificare la TVR

DNA desfăşoară o acţiune de verificare la TVR

George ForcoşAnticorupţie / 5 septembrie 2016

Actualizare 17:42 Raluca Turcan: "În raportul comisiei de anchetă, pe care am condus-o, apar grave derapaje în managementul SRTv şi SRR"

Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat că, în urma anchetei unei comisii parlamentare pe care a condus-o în perioada 2005 - 2007, s-au constatat grave derapaje în managementul financiar, editorial şi de resurse umane al televiziunii publice şi radioului public, conform unor surse din presă.

-----

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) desfăşoară zilele acestea în TVR o acţiune de verificare, informează televiziunea publică prin intermediul unui comunicat de presă trimis redacţiei.

Petre Tobă

Cererea DNA în cazul Tobă a ajuns la Preşedinţie

L.B.Politică / 5 septembrie 2016

Cererea DNA privind urmărirea penală a fostului ministru Petre Tobă a ajuns la Palatul Cotroceni. Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să dea un aviz în privinţa solicitării transmise de procurorul general. Doar în cazul unui aviz favorabil poate continua ancheta în cazul fostului ministru.

Palatul Ştirbey din Buftea, scos la vânzare pentru 20 milioane euro

Palatul Ştirbey din Buftea, scos la vânzare pentru 20 milioane euro

Companii / 5 septembrie 2016

Palatul Ştirbey din localitatea Buftea, aflată la circa 20 kilometri de Bucureşti, este de vânzare pentru circa 20 milioane de euro, preţ care include şi parcul de 24 de hectare, potrivit unor surse din piaţă, citate de News.ro. Proprietatea este în portofoliul agenţiei imobiliare Regatta Real Estate.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
COTAR: "Guvernul intenţionează să modifice legea RCA"

COTAR: "Guvernul intenţionează să modifice legea RCA"

Companii / 5 septembrie 2016

Guvernul intenţionează să modifice legea RCA printr-o Ordonanţă de Urgenţă, păstrând în conţinut şi propunerile făcute de patronate, susţine Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).

REVISTA PRESEI 05.09.2016

Willy HomnerRevista Presei / 5 septembrie 2016

ADEVARUL 

Liderii lumii, la summit-ul G20

Summit-ul G20 a fost un prilej pentru liderii celor mai puternice 20 economii ale lumii să discute şi probleme bilaterale.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo