ZIARUL BURSA

17 mai 2017
Ediţia din 18.09.2024
Acţiunile DIGI s-au listat ieri la BVB.

ACTUALIZARE 09:40 Directorul DIGI, Serghei Bulgac, urmărit penal pentru spălare de bani

Adina ArdeleanuPiaţa de Capital / 17 mai 2017

Tranzacţii de 62,82 milioane de lei, în prima zi de tranzacţionare 

"BERD a participat la ofertă şi i-a fost alocat cel mai mare pachet de acţiuni", a spus CEO-ul DIGI

Bulgac: "Am luat în calcul şi listarea la Amsterdam sau Varşovia"

----------

Actualizare 18:35 Acţiunile DIGI au închis la 39,5 de lei/unitate

Titlurile "Digi Communication N.V." (DIGI) au încheiat şedinţa de tranzacţionare de astăzi de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) la preţul de 39,5 lei/acţiune, în depreciere cu 4,13%, pe fondul unui rulaj de 109,3 milioane de lei.

Actualizare 17:01 Titlurile DIGI scad sub 40 de lei/unitate

Actualizare 16:40 DNA: "RCS&RDS" este urmărită penal pentru dare de mită şi spălare de bani, iar directorul companiei, Serghei Bulgac, este urmărit penal pentru spălare de bani

Actualizare 16:00 Titlurile DIGI scad la 40 de lei/unitate

---------

Directorul general al DIGI este urmărit penal de DNA pentru spălare de bani, potrivit unui anunţ al companiei Digi Communications, transmis Bursei de Valori Bucureşti.

---------

Acţiunile DIGI Communications (DIGI) au fost listate, ieri, la Bursa de Valori Bucureşti, încheind şedinţa la 41,2 lei/unitate, cu 3% peste preţul din oferta publică, după ce deschiseseră la 41,7 lei/unitate.

NATO: de la Certitudine, la incertitudini

Cornel CodiţăEditorial / 17 mai 2017

Cornel Codiţă

Într-o lume în care roata schimbărilor se învîrte din ce în ce mai repede, fără să dea cel mai mic semn de oboseală, în care reacţiile politicii, ale liderilor lumii, se schimbă încă şi mai des, Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord a părut, o vreme, mai stabilă decît stînca dragostei din cel de-al 116-lea sonet shakespearian: "Love is not love which alters when it alteration finds, or bends with the remover to remove.

Muntean: "Asigurătorii vor majora treptat preţul RCA, până la nivelul de suportabilitate"

CU TREI ZILE ÎNAINTE DE EXPIRAREA PLAFONĂRII TARIFELOR, DEPUTAŢII AU ADOPTAT LEGEA RCA Muntean: "Asigurătorii vor majora treptat preţul RCA, până la nivelul de suportabilitate"

Adina ArdeleanuBănci-Asigurări / 17 mai 2017

Actualizare 21:19 Patronatele din transporturi: Creşterea preţurilor tarifelor RCA nu va fi justificată în niciun fel după expirarea perioadei de plafonare

Patronatele din transporturile rutiere consideră că noua lege RCA a fost adoptată pentru evitarea pe viitor a situaţiilor care au condus la explozia tarifelor RCA şi susţin că, după expirarea perioadei de plafonare, creşterea preţurilor acestor tarife "nu va fi justificată în niciun fel".

Actualizare 14:05 UNSAR: "Noua lege RCA prezintă în continuare riscuri majore pentru piaţa de asigurări"

Actualizare 13:34 ASF anunţă tarifele de referinţă pentru piaţa RCA

---------

Parlamentul a adoptat, ieri, Legea RCA privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi tramvaie, cu trei zile înainte să expire plafonarea tarifelor, impusă, în urmă cu şase luni prin ordonanţă de urgenţă.

Un acţionar de 94 de ani deţine aproape 10% din Oil Terminal

A.S.Piaţa de Capital / 17 mai 2017

Sebastian Valentin Dumitrescu, în vârstă de 94 de ani, a ajuns să aibă aproape 10% din Oil Terminal, conform datelor publicate, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Investitorul deţine acum 9,92%,in urma unei tranzactii din 16 mai, cand a achizitionat 28.766.981 acţiuni. În luna martie, a anunţat că are 5,41% din acţiuni, respectiv peste 31,5 milioane de acţiuni.

SCANDALUL CATHEDRAL PLAZA Papalekas, între poala popii şi Gabriela Firea

A.S.Companii / 17 mai 2017

Actualizare 15:45 Municipalitatea: "PMB a iniţiat demersurile pentru punerea în aplicare a sentinţei privind desfiinţarea construcţiei de birouri Cathedral Plaza"

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, nu a afirmat că doreşte realizarea unui sondaj în care să întrebe bucureştenii dacă să respecte sau nu hotărârea unei instanţe, declaraţia edilului fiind scoasă din context, a transmis astăzi Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), care a precizat că instituţia a iniţiat demersurile pentru punerea în aplicare a sentinţei privind desfiinţarea construcţiei de birouri Cathedral Plaza.

-----------

Scandalul iscat cu mai bine de zece ani în urmă de construcţia Cathedral Plaza, un imobil de 19 etaje, aflat în vecinătatea Catedralei Sf. Iosif, nu se mai sfârşeşte.

Procurorii au simulat anchetarea simulatoarelor electronice din decembrie 1989

DIN CULISELE DOSARULUI REVOLUŢIEI ROMÂNE Procurorii au simulat anchetarea simulatoarelor electronice din decembrie 1989

EDUARD OVIDIU OHANESIANCompanii / 17 mai 2017

În urma condamnărilor repetate ale României la CEDO, în dosarul Revoluţiei române, autorităţile s-au mişcat şi, după trei decenii, au decis să mai facă un pas înainte. Ordonanţa nr. 692/C2/2016 şi hotărârea ÎCCJ (nr. 469 din dosarul nr. 1483/1/2016) care confirmă redeschiderea urmăririi penale în dosarul nr. 11/P/2014, au scos la iveală amănunte ţinute sub obroc sau neluate în seamă de anchetatori.

"Nivelul tehnologic al atacurilor cibernetice va înregistra o creştere semnificativă"

ADRIAN ŢUŢUIANU: "Nivelul tehnologic al atacurilor cibernetice va înregistra o creştere semnificativă"

Companii / 17 mai 2017

Preşedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Ţuţuianu, a afirmat, ieri, la Parlament, că a cerut Serviciului Român de Informaţii să îi comunice care este situaţia cu atacurile cibernetice din ultima perioadă, existând aprecierea că nivelul tehnologic al acestor atacuri va înregistra o creştere semnificativă, ceea ce face necesară implementarea unui cadru legislativ care să fie "clar şi pragmatic" şi care să stabilească atribuţii şi responsabilităţi concrete la nivel naţional.

"Instituirea unui monopol privind activitatea pieţelor centralizate este nejustificată în sectorul gazelor"

DANIEL APOSTOL, ROPEPCA "Instituirea unui monopol privind activitatea pieţelor centralizate este nejustificată în sectorul gazelor"

A.V. Companii / 17 mai 2017

Instituirea unui monopol privind activitatea pieţelor centralizate, respectiv menţinerea unei singure pieţe centralizate pentru tranzacţionarea gazelor naturale, este nejustificată, declară Daniel Apostol, secretarul general al Asociaţiei Române a Companiilor de Explorare şi Producţie Petrolieră (ROPEPCA), referindu-se la faptul că Parlamentul intenţionează să instituie un monopol de stat pe tranzacţionarea gazelor naturale, la fel cu cel existent pe piaţa energiei electrice, prin aprobarea OUG 64/2016 privind liberalizarea pieţei gazelor, care completează Legea energiei 123/2012.

FP încearcă, din nou, să îşi vândă participaţiile la filialele "Electrica"

FONDUL OFERTEAZĂ ŞI ALŢI CUMPĂRĂTORI, ÎN AFARĂ DE COMPANIA MAMĂ FP încearcă, din nou, să îşi vândă participaţiile la filialele "Electrica"

A.A.Piaţa de Capital / 17 mai 2017

Franklin Templeton a anunaţat, ieri, că Fondul Proprietatea a demarat o procedură competitivă ce poate conduce la posibile vânzări ale participaţiilor Fondului în filialele Electrica (SDEE Distribuţie Muntenia Nord SA, SDEE Distribuţie Transilvania Sud SA, SDEE Distribuţie Transilvania Nord SA şi Electrica Furnizare SA), conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Grecia, din nou în recesiune

V.R.Jurnal de criză / 17 mai 2017

Economia Greciei a revenit în recesiune în primul trimestru din acest an, din cauza incertitudinilor provocate de întârzierea finalizării celei de-a doua revizuiri a acordului de asistenţă financiară acordat ţării de creditorii europeni.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 17 Mai 2017

MACRO NEWSLETTER 17 Mai 2017

Internaţional / 17 mai 2017

Vânzările retail din SUA au crescut sub aşteptări în aprilie 2017, cu o rată lunară de 0,4%, după un avans de 0,1% în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a temperat până la 3,1%, de la 4,8% în luna anterioară.

"Yahoo" răscumpără acţiuni de 3 miliarde dolari

Companii / 17 mai 2017

Compania americană de media "Yahoo!" Inc. va răscumpăra acţiuni în valoare de 3 miliarde de dolari, înainte de finalizarea acordului prin care divizia sa de Internet va fi preluată de "Verizon Communications", transmite Reuters,...

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo