ZIARUL BURSA

03 august 2017
"Trei sferturi dintre băncile de la noi nu au plătit impozit pe profit în ultimii cinci ani"

MINISTRUL FINANŢELOR CONFIRMĂ CEEA CE BURSA A SCRIS ACUM 5 LUNI: "Trei sferturi dintre băncile de la noi nu au plătit impozit pe profit în ultimii cinci ani"

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 3 august 2017

Senatorul PNL Daniel Cătălin Zamfir cere "lista ruşinii" băncilor care nu plătesc impozit la stat 

Conform informaţiilor deţinute de ziarul BURSA, în perioada 2011-2015, impozitul total plătit la stat de băncile din ţara noastră se ridică la 1,3 miliarde lei (288 milioane de euro)

-----

Actualizare 13:33 Daniel Cătălin Zamfir: "I-am solicitat ministrului de Finanţe să prezinte lista celor 31 de bănci care nu au plătit niciun leuţ impozit pe profit"

Senatorul PNL Daniel Cătălin Zamfir i-a solicitat astăzi ministrului de Finanţe să prezinte lista celor 31 de bănci care în ultimii 5 ani nu au plătit impozitul pe profit, potrivit unui anunţ publicat pe pagina sa de Facebook.

-----

Ministrul Finanţelor Publice Ionuţ Mişa spune că aproape trei sferturi dintre băncile care activează în ţara noastră nu şi-au plătit impozitul pe profit, în ultimii ani. Astfel, şeful Finanţelor confirmă ceea ce ziarul BURSA a scris în urmă cu cinci luni.

"Sistemul de pensii speciale este unul dintre cele mai mari abuzuri făcute cu legea în mână"

AURELIAN DOCHIA, ANALIST ECONOMIC "Sistemul de pensii speciale este unul dintre cele mai mari abuzuri făcute cu legea în mână"

RAMONA RADUMacroeconomie / 3 august 2017

Actualizare 18:42 Liviu Dragnea, mesaj pentru generalii care vor să se pensioneze: "E posibil ca unii care ies acum la pensie să piardă"

Liviu Dragnea, liderul PSD, a intervenit astăzi în scandalul pensiilor speciale, afirmând că cei care doresc să se pensioneze acum se grăbesc.

Actualizare 14:59 Proiectul de OUG privind pensiile militarilor: Pensia nu mai poate depăşi media salariului primit în anii de activitate.

-----------

Scandalul din ultimele zile, privind schimbarea modului de calcul al pensiilor speciale şi numărul record de cereri de pensionare depuse de o mare parte dintre cei care ar beneficia de asemenea venituri, a stârnit nemulţumiri atât în rândul cetăţenilor, cât şi al mediului de afaceri, respectiv al analiştilor economici.

Puiu Popoviciu, şapte ani de închisoare în dosarul "Ferma Băneasa"

VARĂ FIERBINTE PENTRU CADRE "SECU" Puiu Popoviciu, şapte ani de închisoare în dosarul "Ferma Băneasa"

GEORGE RONCEAAnticorupţie / 3 august 2017

Actualizare Puiu Popoviciu, de negăsit. Surse: Omul de afaceri a părăsit ţara

Omul de afaceri Puiu Popoviciu nu a fost găsit aseară la domiciliul său de către poliţiştii care au venit să îl ducă în arest. Potrivit unor surse consultate de Ziarul BURSA, Puiu Popoviciu nu se află în acest moment în ţară.

------------

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv, ieri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani închisoare în dosarul "Ferma Băneasa".

Deloitte: Fiscul va avea acces la informaţiile financiare şi fiscale ale tuturor entităţilor dintr-un grup

Deloitte: Fiscul va avea acces la informaţiile financiare şi fiscale ale tuturor entităţilor dintr-un grup

Companii / 3 august 2017

Autorităţile fiscale române vor avea acces la informaţiile financiare şi fiscale ale tuturor entităţilor din cadrul unui grup pe care le raportează firmele mamă în jurisdicţiile de rezidenţă, inclusiv despre filialele sau sediile lor permanente din România, în contextul implementării planului împotriva erodării bazei impozabile şi a mutării artificiale a profiturilor în alt stat (Base Erosion and Profit Shifting - BEPS), a anunţat ieri firma de consultanţă şi audit Deloitte România, conform News.ro.

Paşapoarte, permise şi alte lucruri care se schimbă greu!

AVENTURA URBANĂ Paşapoarte, permise şi alte lucruri care se schimbă greu!

DAN NICOLAIECompanii / 3 august 2017

Schimbarea permisului de conducere auto, a paşaportului sau înmatricularea unei maşini sunt privite drept adevărate aventuri de către bucureşteni. Când spui unei cunoştinţe că urmează să întreprinzi una dintre aceste acţiuni se uită la tine cu un amestec de compasiune şi îngrijorare, ca şi cum i-ai fi comunicat că urmează să urci pe Everest în papuci de plajă.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Kingfisher plc a cumpărat Praktiker România

Kingfisher plc a cumpărat Praktiker România

C.P.Companii / 3 august 2017

Kingfisher plc, unul dintre liderii pieţei de bricolaj şi amenajări interioare din Europa şi compania mamă a Brico Depôt România, a cumpărat Praktiker România, după cum a anunţat, ieri, compania, fără să menţioneze valoarea tranzacţiei.

MACRO NEWSLETTER 3 August 2017

MACRO NEWSLETTER 3 August 2017

Internaţional / 3 august 2017

Producţia industrială din Brazilia şi-a temperat creşterea anuală în iunie 2017, până la 0,5%, de la 4,2% în luna precedentă, pe fondul unei stagnări lunare, după un avans de 1,2% în luna anterioară.

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo