ZIARUL BURSA

04 iunie 2020
Ediţia din 15.08.2024
Electrica doreşte să achiziţioneze active ale CEZ, din ţara noastră

ALĂTURI DE HIDROELECTRICA ŞI SAPE Electrica doreşte să achiziţioneze active ale CEZ, din ţara noastră

A.I.Piaţa de Capital / 4 iunie 2020

Electrica (EL) are în vedere participarea, în consorţiu cu Societatea de Administrare a Participaţiilor în Energie (SAPE) şi Hidroelectrica, la procedura competitivă organizată de CEZ pentru vânzarea filialelor sale din ţara noastră, se arată într-un raport al furnizorului şi distribuitorului de energie electrică remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

ASF: Organigrama corupţiei

ASF: Organigrama corupţiei

Mori SavirPolitică / 4 iunie 2020

Unul din motivele ascunse ale unificării celor trei supraveghetori ai pieţelor financiare nebancare, în afara celor legate de coordonarea reglementării şi supravegherii acestora, l-a constituit nevoia de a elimina cazurile de corupţie şi de angajare a multor rude şi prieteni ai politicienilor români.

"Masa critică a crizei economico - financiare va fi atinsă în septembrie"

CONSULTANTUL ECONOMIC IONEL BLĂNCULESCU: "Masa critică a crizei economico - financiare va fi atinsă în septembrie"

Emilia OlescuMacroeconomie / 4 iunie 2020

În luna septembrie a acestui an va fi atinsă masa critică a crizei economico-financiare, atât la nivel global, cât şi în ţara noastră, este de părere consultantul Ionel Blănculescu, opinând că, aşa cum medicii au fost consideraţi eroi în timpul pandemiei sanitare, în acelaşi mod restructuratorii, economiştii, juriştii, inginerii vor fi consideraţi eroi în perioada pandemiei economice.

"Bittnet a demonstrat cum companiile antreprenoriale se pot finanţa prin piaţa de capital"

ADRIAN TĂNASE, BURSA DE VALORI BUCUREŞTI: "Bittnet a demonstrat cum companiile antreprenoriale se pot finanţa prin piaţa de capital"

ANDREI IACOMIPiaţa de Capital / 4 iunie 2020

Radu Hanga, BVB: "Sunteţi o companie model pentru noi, care pe parcursul celor cinci ani de la listare aţi utilizat cam toate mecanismele pe care le punem la dispoziţia unui emitent pentru a se dezvolta" Mihai Logofătu, Bittnet: "Am venit în 2015 la bursă cu promisiunea de a oferi creştere acţionarilor noştri şi sper că aceştia sunt mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat" 

Bittnet Systems (BNET) a demonstrat modul în care companiile antreprenoriale se pot finanţa prin mecanismele pieţei de capital, pentru a-şi susţine proiectele de creştere, a spus ieri, Adrian Tănase, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), în cadrul evenimentului ce a marcat intrarea la tranzacţionare a acţiunilor integratorului IT&C şi furnizorului de servicii de training IT în Piaţa Principală a BVB.

Bacalaureat cu repetiţie, şansă pentru absolvenţii bolnavi

Bacalaureat cu repetiţie, şansă pentru absolvenţii bolnavi

O.D.Miscellanea / 4 iunie 2020

Absolvenţii care vor susţine examene în această lună au primit o veste menită să le mai spulbere din emoţiile legate de o posibilă problemă medicală. Astfel, absolvenţii de gimnaziu şi de liceu care la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat vor avea temperatura peste maximul admis, vor fi în izolare sau carantină din cauza epidemiei de COVID-19, precum şi cei care nu vor participa din alte motive medicale se vor putea înscrie la sesiuni speciale ale acestor examene, potrivit unui ordin al ministrului Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie.

Miliarde pentru "deturnarea" producţiei de componente pentru smartphone-uri

O.D.Companii / 4 iunie 2020

Bătălia pentru găzduirea de fabrici care să realizeze componente pentru telefoane inteligente este foarte dură şi se dă acum în special în Asia. De războiul economic dintre SUA şi China, pot profita mai multe ţări din zonă. Spre exemplu, India a lansat un plan în valoare de 6,65 de miliarde de dolari pentru creşterea producţiei de dispozitive electronice, anunţând că va începe cu oferirea de facilităţi pentru cinci producători globali de smartphone-uri, pentru începerea sau extinderea producţiei în ţară.

Fotbalul autohton revine la viaţă pe 12 iunie

D.N.Sport / 4 iunie 2020

Fotbalul autohton se reia vineri 12 iunie, de la ora 20.00, cu meciul dintre CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani. Anunţul a fost făcut de Liga Profesionistă de Fotbal, în sfârşit, după zeci de zile de discuţii.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Creşteri pe linie pentru indici

BVB Creşteri pe linie pentru indici

I.A.Piaţa de Capital / 4 iunie 2020

Toţi indicii Bursei de Valori s-au apreciat, în şedinţa de tranzacţionare de la mijlocul săptămânii, într-o atmosferă de creşteri în pieţele de acţiuni internaţionale, pe fondul optimisimului din rândul investitorilor privind revenirea economiei...

Fonduri europene pentru infrastructură

Fonduri europene pentru infrastructură

I.Ghe.Politică / 4 iunie 2020

În cadrul exerciţiului financiar multianual 2021-2027, vom primi mai mulţi bani europeni, dar cele mai multe dintre fondurile respective vor fi alocate pentru proiecte care ţin de infrastructura de transport, energie, din domeniul sănătăţii şi...

Deputaţii ALDE întregesc grupul parlamentar al PSD

Deputaţii ALDE întregesc grupul parlamentar al PSD

G.M. Politică / 4 iunie 2020

Toţi deputaţii ALDE, partid fondat de Călin Popescu Tăriceanu, s-au alăturat, de ieri, grupului PSD, conform anunţului făcut de la tribuna Camerei Deputaţilor de Varujan Vosganian. Este vorba despre şase deputaţi: Anton Anton, Constantin Avram,...

MACRO NEWSLETTER 4 Iunie 2020

MACRO NEWSLETTER 4 Iunie 2020

Macroeconomie / 4 iunie 2020

Încrederea consumatorilor din SUA a crescut uşor în luna mai 2020, conform datelor finale ale indicelui publicat de University of Michigan, până la 72,3, de la 71,8 în luna precedentă. Indicele situaţiei curente a crescut până la 82,3 de la 74,3...

Fruntaşi la vânzarea de pesticide

O.D.Miscellanea / 4 iunie 2020

Calea către o agricultură prietenoasă cu natura este lungă şi presărată cu numeroase tentaţii, în special de ordin financiar. Ţara noastră s-a situat în anul 2018 pe locul al şaselea în topul statelor membre UE, cu cele mai mari vânzări de...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo