ZIUA FRANŢEI ALD Automotive devine lider global în mobilitate sustenabilă

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 14 iulie 2023

ALD Automotive devine lider global în mobilitate sustenabilă

Compania ALD Automotive a finalizat cu succes achiziţia prevăzută de la LeasePlan - unul dintre liderii globali specializaţi în managementul flotei şi în soluţii de mobilitate, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul CCIFER.

Această achiziţie reprezintă o schimbare majoră, ce situează noul grup în poziţia de lider global în mobilitate sustenabilă, cu o flotă totală de 3,3 milioane de vehicule administrate la nivel mondial. Cu forţe unite, ALD Automotive şi LeasePlan au în plan să conducă procesul de tranziţie către o economie cu emisii scăzute de carbon şi să modeleze transformarea digitală a industriei. Noua entitate se va baza pe avantajul de mărime şi pe competenţele complementare pentru a-şi consolida avantajele competitive şi pentru a asigura o creştere susţinută.

În România, ca urmare a finalizării achiziţiei, ALD Automotive şi LeasePlan vor începe procesul de integrare pentru a deveni o singură companie, sub rezerva aprobării autorităţilor de reglementare.

ALD Automotive-LeasePlan este un jucător global de top în domeniul mobilităţii sustenabile, oferind servicii de leasing complete, modele de abonament flexibile, servicii de administrare a flotei şi soluţii de multi-mobilitate, unei baze de clienţi formate din companii mari, IMM-uri, persoane fizice autorizate şi persoane fizice. Datorită acoperirii extinse, cu prezenţă directă în 44 de ţări, grupul îşi valorifică poziţia unică de lider pentru a conduce procesul de tranziţie către o economie cu emisii scăzute de carbon şi de transformare digitală a industriei, prin soluţii de mobilitate inovatoare şi servicii bazate pe tehnologie, susţinând astfel adoptarea mobilităţii sustenabile pe scară largă.

Cu 15.700 angajaţi în întreaga lume, compania ALD Automotive -LeasePlan administrează o flotă de 3,3 milioane de vehicule (potrivit datelor existente la finalul lunii martie 2023). Compania este listată la Compartimentul A al Euronext Paris (ISIN: FR0013258662; Ticker: ALD). Societe Generale este acţionarul majoritar al ALD Automotive- LeasePlan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb