2009, al treilea an de creştere a vânzărilor GE în România, Bulgaria şi Moldova

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 25 ianuarie 2010

"General Electric" (GE) a anunţat, vineri, că 2009 i-a adus o creştere de 6% a veniturilor în România, Bulgaria şi Republica Moldova. Cristian Colţeanu, Director Executiv Regional al GE pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, a declarat: "Performanţa companiei este cu atât mai însemnată cu cât 2009 reprezintă cel de-al treilea an de creştere ca volum al vânzărilor, de când am preluat cârma activităţilor GE Corporate din regiune. GE Energy a fost din nou divizia VIP, furnizor de înaltă clasă pentru majoritatea proiectelor energetice majore, urmat îndeaproape de GE Capital şi GE Healthcare".

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, 2009 marchează, de asemenea, anul inaugurărilor pentru GE în România: primul parc logistic industrial sub denumirea "Olympian Logistic Park" şi-a deschis porţile la Braşov; compania are o nouă locaţie pentru birourile din Bucureşti.

Cristian Colţeanu a subliniat: "Nici 2010 nu oferă un context economic favorabil, dar eu îmi păstrez optimismul în ceea ce priveşte planurile de creştere ale GE. S-au aprobat deja primele proiecte co-finanţate din pachetul de stimulente guvernamentale pentru energii regenerabile şi sunt încrezător că mai mulţi investitori vor beneficia de această oportunitate anul aces-ta". Potrivit oficialului GE, la fel se va întâmpla şi cu fondurile europene, care până acum au avut o rată de absorbţie redusă. Factorii publici de decizie şi comunitatea de business vor înţelege, anul acesta, importanţa colaborării în proiecte complexe de infrastructură şi, astfel, se vor crea premisele dezvoltării unei pieţe mai competitive, mai eficiente şi mai ecologice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb