60 DE ANI DE LA ÎNFIINŢARE Toni Teau: "Vom continua pregătirea specialiştilor de la Dispecerul Energetic Naţional"

P.B.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 12 iunie 2015

Toni Teau: "Vom continua pregătirea specialiştilor de la Dispecerul Energetic Naţional"

Compania Naţională de Transport al Energiei ElectriceTranselectrica va continua să asigure pregătirea specialiştilor din cadrul Dispecerului Energetic Naţional, în vederea funcţionării neîntrerupte a sistemului electroenergetic românesc, a declarat Toni Teau, directorul general al companiei, cu ocazia aniversării a 60 de ani de la înfiinţarea DEN.

La evenimentul de ieri au participat, printre alţii, oficiali ai Guvernului, din Ministerul Energiei, Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE), companii precum Electrica, Hidroelectrica, Nuclearelectrica sau angajaţi ai Dispecerului Energetic Naţional.

Domnul Teau a menţionat: "Este un moment important pentru noi, Transelectrica fiind o companie care a progresat în fiecare an, iar performanţele noastre au fost recunoscute atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. Toate generaţiile care au trecut pe la DEN au demonstrat profesionalism şi devotament şi suntem preocupaţi să le asigurăm condiţiile cele mai bune de muncă pentru desfăşurarea activităţii lor".

La rândul său, Mihai Albulescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri, a spus că sistemul energetic românesc este supus unei transformări profunde şi că DEN are un rol esenţial în funcţionarea în deplină siguranţă a acestui sistem.

Totodată, Emil Calotă, vicepreşedinte ANRE, consideră că societatea noastră ar trebui să aprecieze mai mult munca depusă de specialiştii de la Dispecerul Energetic Naţional. Domnia sa a subliniat că elita profesională de la DEN este "unul dintre cel mai importanţi integratori ai ţării noastre în clubul Uniunii Europene, în care am intrat în anul 2007".

Dispecerul Energetic Naţional este parte a companiei Transelectrica şi a fost înfiinţat pe 13 iunie 1955, fiind denumit de mulţi specialişti din domeniu drept "creierul sistemului energetic naţional".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb