Accor aduce în Bucureşti conceptul Novotel Living

Comunicate de presă / 25 mai 2021

Accor aduce în Bucureşti conceptul Novotel Living

Accor a semnat un acord de management cu ASIC, o alianţă strategică între Ion Catutoiu, un dezvoltator ce operează în industrii multiple, şi Andrei Stanciu, CEO al Somet Group, o prestigioasă companie de construcţii, pentru un hotel de 150 de camere destinat şederilor pe termen lung. Hotelul va fi afiliat brandului Novotel Living şi va fi primul de acest fel care va fi deschis în Europa de Est, conform unui comunicat remis redacţiei.

Accor menţine un ritm rapid de dezvoltare şi continuă să-şi diversifice portofoliul prin introducerea conceptului de şedere prelungită pe piaţa din Bucureşti. Conceptul combină trei tipuri de şedere: scurtă, medie şi îndelungată, pentru a optimiza veniturile şi randamentul investiţiei.

Viitorul hotel va avea 150 de unităţi, diferite tipuri de camere, cu chicinetă şi un spaţiu flexibil de lucru. Parterul va lua forma unui hub social, un spaţiu destinat socializării unde atât clienţii cât şi membrii comunităţii locale se vor putea întâlni, vor putea să ia masa şi să se bucure de o băutură, într-un spaţiu deschis unde mâncarea sănătoasă va putea fi servită şi în sistem grab&go. Alte facilităţi sunt reprezentate de o sală de "cinema", un spaţiu modular dedicat întâlnirilor, o sală de fitness, o parcare spaţioasă şi o frumoasă curte exterioară cu verdeaţă, destinată evenimentelor urbane în aer liber atât pentru oaspeţii hotelului cât şi pentru comunitatea din proximitate.

Novotel Living Bucharest Băneasa este poziţionat vizavi de cea mai mare zonă comercială din Bucureşti, Băneasa Shopping City. Zona s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani şi prezintă un real potenţial pentru acest tip de concept, datorită localizării strategice dintre cel mai mare hub de birouri din nordul Bucureştiului, Romexpo, şi zona Pipera, aflată în continuă dezvoltare. Hotelul este primul de acest tip din Europa de Est şi se va deschide în trimestrul al treilea din 2023.

"Suntem încântaţi şi recunoscători să ne unim forţele cu ASIC pentru deschiderea primului Novotel Living din Europa de Est. Credem în succesul acestui model de business, având în vedere locaţia şi conceptul. Rezultatul va fi un produs puternic şi durabil, care va atrage nu numai rezidenţii, ci întreaga comunitate, datorită mixului fascinant de facilităţi şi tipuri de sejururi." - a declarat Cătălina Roşu - Development Director România-Bulgaria-Moldova şi Republica Cehă.

"Am ales să colaborăm cu Accor la acest proiect datorită capacităţii excepţionale a grupului de a reinventa industria ospitalităţii, de a se adapta circumstanţelor în continuă schimbare şi de a aduce pe piaţă produse şi servicii noi şi surprinzătoare. Competenţele noastre de dezvoltare şi locaţia excelentă, combinate cu farmecul unui brand puternic precum Novotel şi puterea instrumentelor de distribuţie şi marketing ale Accor sunt ingredientele cheie care vor transforma Novotel Living Bucharest Băneasa într-un reper pentru piaţa şederilor prelungite." - a afirmat Ion Catutoiu.

Novotel Living este unul dintre brandurile de şedere prelungită ale Accor, ce aduce componenta de interacţiune socială în categoria apartamentelor cu servicii incluse. Astfel, hotelurile Novotel Living propun soluţii pentru sejururile prelungite pornind de la studiouri, până la apartamente cu două camere, cu mici hub-uri sociale destinate comunităţii locale şi spaţii comune de relaxare pentru rezidenţi, numite "Club Houses". Împărţirea zonelor şi designul funcţional sunt cheia filosofiei brandului, care îşi propune să transforme fiecare moment într-unul special.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb