Adobe vine cu îmbunătăţiri majore in noua versiune a FrameMaker

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 iulie 2007

Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) a anunţat ieri lansarea unei noi versiuni a programului Adobe FrameMaker 8, un instrument complet de editare şi publicare care combină simplitatea editării de text cu performanta XML. Noua versiune este compatibila cu un număr mai mare de tipuri de fisiere, inclusiv cu Adobe Flash Player. Fişierele tip SWF şi 3D permit editorilor de continut tehnic, experţilor şi trainer-ilor să îmbunătăţească documentele statice prin adaugarea de elemente interactive. Excelenta integrare XML accelerează procesul de creaţie, localizare şi publicare a conţinutului prin funcţionalităţi avansate de comunicare între diferite sisteme de operare, dispozitive si platforme, iar nou adaugata facilitate de Unicode permite publicarea fără efort a unui document în mai multe limbi.

"Conţinutul generat de editori nu ar trebui limitat de limba, geografie sau dispozitive" a spus Naresh Gupta, senior vice president şi managing director, Print and Classic Publishing Solutions la Adobe. "Integrarea conţinutului creat cu programul software Flash, 3D şi Unicode face din FrameMaker 8 o apariţie de referinţă care simplifica publicarea documentelor cu impact major, fără să ţină cont de limba sau platforma tehnologică".

De încredere pentru autori de texte tehnice, specialişti în crearea de documentatie tehnica, traineri şi profesionişti care necesita documentatie tehnica de o calitate foarte buna, accesibile dintr-o unica sursa, FrameMaker 8 este un produs cu o valoare bogată care a schimbat modul de transmitere al documentelor complexe in toata lumea.

Documente master complexe într-un format editabil flexibil

Adobe FrameMaker 8 permite autorilor de continut tehnic sa lucreze în echipă, să editeze cuvintele in modul tagging, sau sa lucreze în modul optimizat total structurat pentru a produce XML şi SGML. Prin includerea unor unelte de lucru accesibile şi template-uri gata costumizate, FrameMaker8 usureaza procesul de documentare tehnica. Suportul Darwin Information Typing Architecture (DITA) simplifica scrierea, verificarea, publicarea si schimbarea pe categorii de informaţii în XML şi crearea de hărţi DITA. Documentele complexe sunt acum uşor de menţinut şi actualizat prin puternice funcţionalităţi de editare şi de paginare, inclusiv numerotare automată şi note de subsol. O noua funcţionalitate permite editorilor sa scoată în evidenţă modificările realizate pe text, uşurând procesul de verificare.

"In concluzie, cu Adobe FrameMaker 8, industria are un editor XML cu sprijin DITA 100% care este uşor de costumizat şi reprezintă o soluţie de publicare completă", a spus Thomas Aldous, Presedinte, Integrated Technologies, companie americana care are ca principal obiect de activitate training-ul tehnic, managementul documentelor şi dezvoltarea aplicaţiilor pentru clienţi. "Orice alt editor important DITA necesită achiziţionarea unui print server costisitor"

Includerea de modele 3D şi fişiere compatibile .SWF Adobe Flash Player pentru o documentatie dinamica

Cu programul FrameMaker 8, autorii de texte tehnice pot integra machete 3D şi conţinut media bogat compatibil cu fişierele SWF prin Adobe Flash Player direct în documentele PDF. Aceasta permite tuturor celor care au programul Adobe Reader sa experimenteze dinamismul şi interactivitatea conferită de: fişiere 3D, videoclipuri şi animaţii. Aceste noi funcţionalităţi pot fi utilizate prin integrarea uşoară a înregistrărilor realizate, simulărilor, tutoriale-lor si chestionarelor create cu programul Adobe Captivate 3, ultima versiune a companiei în domeniul programelor eLearning.

Aduceti la zi si Publicati Materiale pentru o audienţă globală

Adobe FrameMaker 8 suportă modul Unicode, ceea ce permite editorilor să publice documente complexe în diferite limbi. Având inclus un dicţionar multilingvistic şi suport pentru diacritice, FrameMaker 8 creează un mediu eficient şi flexibil de gestionare a documentelor complexe pentru companiile care trebuie să ofere suport în mai multe limbi.

În plus, Adobe va lansa programul Adobe FrameMaker Server 8, care integrează funcţionalităţile Adobe FrameMaker de printarea şi publicare a documentelor Adobe PDF cu aplicaţia serverului.

Preţ şi Disponibilitate

Este de aşteptat ca Adobe FrameMaker 8 să fie distribuit la nivel global începând cu sfârşitul lunii iulie 2007 iar preţul estimat va fi de 1231euro pentru Windows şi 1934euro pentru Solaris Unix. Versiunile în limba franceza şi germana sunt aşteptate pentru lansare în acelaşi timp. Utilizatorii înregistraţi pot realiza upgrade-ul la Adobe FrameMaker 8 la preţul de 404euro pentru Windows şi 614euro pentru Solaris Unix. Adobe FrameMaker Server 8 este aşteptat pentru lansare în Octombrie 2007 la un preţ estimat de 11633euro şi pentru utilizatorii înregistraţi upgrade-ul poate fi realizat la preţul de 5791euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb